Az OUKITEL WP10 a hihetetlen erős MTK Dimensity 800 CPU-t kapta meg, amivel végre helyet kapott a MediaTek a Snapdragon CPU-k között

Az 5G támogatással rendelkező OUKITEL WP10 MTK Dimensity 800 CPU-t, 8GB memóriát, NFC-t és erős, ám remekül kidolgozott külsőt kapott.

Processzorból a MediaTek legerősebb modulja kapott benne helyet, név szerint az MTK Dimensity 800, ami 8 nyolc maggal rendelkezik és maximálisan 2.0GHz-en képesek járni. Az AnTuTu benchmarkban pedig 300.000 körüli pontszámra képes, amire eddig MTK processzor még nem volt képes.

A strapabíró háza IP68 és IP69K minősítéssel is rendelkezik, így sem a véletlen leejtés, sem a por, sem a vízbe ejtés nem okozhat gondot neki, de emellett megkapta a MIL-STD-810G szabványt is. Az OUKITEL hardveresen mindent belerakott, amit csak tudott. 8GB rendszermemóriát kapunk, a belső tárhely mérete 128GB UFS2.1, de még memóriakártyát is használhatunk, egészen 2TB méretig. A SIM tálcára 2 nano méretű kártyát tehetünk vagy az egyik helyére mehet a microSD kártya. Az OUKITEL WP10 kezeli a 4G B20 hálózatot is, de ellátták 5G modemmel is.

A kijelzője 6.67 colos mérettel rendelkezik, felbontása 2400 x 1080 pixel. Az előlapi kamerája 16 megapixeles, a hátlapon a fő optika 48 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel akár 4K videót is rögzíthetünk. Mellé kapunk még egy 13, 2 és 2 megapixeles kamerát a makró és mélységélességgel ellátott fotók készítéséhez.

Az OUKITEL WP10 támogatja a a/b/g/n/ac WiFi hálózatot és Bluetooth 5.1-t kapott. A helymeghatározáshoz a GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo műholdakat is képes használni. Ellátták légnyomásmérővel, iránytűvel, NFC-vel, oldalra szerelt ujjlenyomat olvasóval és arcfelismeréssel is. Android 10 rendszert futtat, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű menü is.

Az akkumulátora 8000mAh kapacitással rendelkezik, amihez EU szabványú töltőt kapunk, amivel 18W teljesítménnyel tölthetjük fel. Az OUKITEL WP10 379$-ba, azaz körülbelül 113 ezer forintba kerül. Az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az OUKITEL WP10 mobiltelefont itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás