Sokunknak problémát jelenthet, hogy a frissen mosott ruhákat ebben az időben nehezen tudjuk szárazzá varázsolni. Ebben segít a Xiaolang forró levegős ruhaszárító.

A Xiaolang ruhaszárító egy roppant egyszerű henger alakú formát kapott. A 32 x 32 x 68 centiméteres méretével nem is mondható nagynak, így a fürdőszobában is el fogunk férni vele.

35 literes űrtartalommal rendelkezik, amivel a specifikációk szerint 5-10 kilogramm ruha is szárítható. A henger alakú testnek köszönhetően a forró levegőt 360 fokban képes keringetni, emellett pedig még UV fénnyel is rendelkezik, így szárítás közben a ruhát még fertőtleníteni is képes.

Természetesen a szárítóba rakás előtt a ruhákat ki kell centrifugálnunk, hiszen nem rendelkezik külön víztartállyal. A 650W teljesítménnyel működő Xiaolang ruhaszárítóhoz természetesen adaptert is kapunk, hogy idehaza is használhassuk. A Xiaolang ruhaszárító európai (CZ) raktárból rendelhető meg, amihez még kedvezmény kódunk is van, így 89.99$-ba, azaz körülbelül 27.000 forintba kerül.

A Xiaolang ruhaszárítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGDRYEFHY

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás