Manapság már nem igazán találkozunk DVD lemezekkel. A gyors internetnek köszönhetően könnyen elérhetőek a legújabb filmek is. A BlitzWolf BW-VD1 azoknak nyújt segítséget, akik a modern számítástechnikának köszönhetően már nem rendelkeznek optikai meghajtóval, de a korábbi emlékeket még CD/DVD lemezeken őrzik.

A BlitzWolf BW-VD1 DVD írója USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, de kapunk mellé egy átalakítót is, amivel egy USB3.0 porthoz is csatlakoztathatjuk. Útközben még a kábele sem lesz láb alatt, hiszen ezt a háznak erre kiképzett részébe vissza is tehetjük.

A BlitzWolf BW-VD1 meghajtó használható Windows, MAC, Linux alapú számítógépen, laptopon egyaránt.

Olvasási sebesség:

CD-R:24X, CD-RW: 16X, DVD-R: 8X, DVD+R: 8X, DVD-RAM: 5X, DVD-RW: 4X, DVD+RW: 4X

Írási sebesség:

CD-R: 24X, CD-RW: 16X, DVD-R: 8X, DVD+R: 8X, DVD-RAM: 5X, DVD-RW: 4X, DVD+RW: 4X

A BlitzWolf BW-VD1 optikai meghajtó 17.99$-ba, azaz 5300 forintba kerül. Ez pedig egyáltalán nem sok, ha még CD/DVD lemezeket szeretnénk írni vagy a régi optikai lemezeken található fájljainkat visszanézni.

A BlitzWolf BW-VD1 optikai meghajtót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás