A DEERMA folyamatosan remek termékeket tesz le az asztalra. A Xiaomi ökoszisztémájának tagja Deerma DX700S álló porszívója sokkal olcsóbb, mint amire számítanánk. A kedvezmény kóddal 15 ezer forintot kérnek érte és európai raktárból rendelhetjük meg.

A Deerma DX700S hihetetlen könnyű, csak 2.2 kilogrammot nyom. 600W-os teljesítménnyel rendelkezik és az ultra mini mérete ellenére mégis 15Kpa szívóerőre képes.

Cserélhető fejjel rendelkezik, amit el is távolíthatunk róla, így a mérete is drasztikusan csökken. Ennek köszönhetően az autót is kitakaríthatjuk vele. A széles kefével ellátott toldófejjel akár a szőnyeget is kiporszívózhatjuk. Portartálya 800 milliliter kapacitású, amit egy mozdulattal eltávolíthatunk, és könnyen kiönthetjük belőle a felszívott port.

Természetesen HEPA filterrel is ellátták, hogy képes legyen a lehető legtöbb port megszűrni. Európai (Poland) raktáról rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A csatlakozójához a webáruház még egy átalakítót is mellékel. A porszívó így 49.99$-ba, azaz 15 ezer forintba kerül.

A Deerma DX700S porszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: DEERMA700

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás