A Kospet Prime 2 az egyik, ha talán nem az egyetlen okosóra, ami 4GB memóriával rendelkezik. A Banggood webáruháznak köszönhetően pedig sikerült egy kis kedvezményt szereznünk hozzá.

Az Android 10 rendszer képezi a telefon szoftveres alapját, amire a Kospet ráhúzta a saját okosóra felületét. A Kospet Prime 2 elején egy 13 megapixeles kamera található, aminek a különlegessége, hogy forgatható, így fotózhatunk is vele, de elforgatva akár szelfi kameraként is használhatjuk. Az óra nano SIM kártyát kezel, ismeri a Bluetooth 5.1 kapcsolatot, 2.4 és 5GHz-es WiFi támogatást is kapott és használhatjuk helymeghatározásra vagy navigációra is, hiszen GPS/GLONASS/Beidou/A-GPS műholdakat is lát.

A Kospet Prime 2 méretes kijelzővel rendelkezik, a 2.1 colos megjelenítő nem kicsi. Az IPS technológiát használó panel teljesen kör alakú, felbontása 480 x 480 pixel. Az óra hardveres alapját a MediaTek Helio P22 processzor adja, ami 8 magos és, hogy takarékosabban bénjon az energiával, ezért 1.5GHz-en fut. A belső tárhely mérete 64GB, bővítésre jelen esetben nincs lehetőség. A memória méretét sok mobiltelefon is megirigyelné, hiszen RAM-ból 4 gigabájtot kapunk.

Az akkumulátora méretes, 1600mAh kapacitással rendelkezik, ami a gyártói leírás szerint 2 napos használati iőre elegendő energiát képes tárolni. A Kospet Prime 2 a kedvezmény kóddaé 189$-ba (~55.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

A Kospet Prime 2 okosórát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGGRPRIME2

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás