Az új heti szemezgetőben is szép számmal szereztünk nektek új termékeket. Itt van a sokak által keresett olcsó Lenovo vezeték nélküli fülhallgató, egy brutális kapacitású power bank és sok minden más is.

Lenovo LP1 TWS Bluetooth fülhallgató

 

A Lenovo az utóbbi időben nem is egy olcsó vezeték nélküli fülhallgatóval jelentkezett. A Lenovo LP1 modell már hozzánk is megérkezett, épp folyik a próbája és azt kell mondjam, az olcsósága ellenére nem rossz.

Az IPX4 minősítéssel rendelkező külső borítása alatt 10 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefon hívásainkat is lebonyoíthatjuk vele.

Az oldlán érintésérzékeny felületet kapunk, amivel megállíthatók vagy eliindíthatók a zeneszámok, előhívhatjuk a mobiltelefonunk hangassziszensét vagy zeneszámot válthatunk. A Lenovo LP1 fülhallgatókat az USB Type-C porttal szerelt tokjában tölthetjük fel. Több színből is választhatunk, így elérhető a fekete, fehér, zöld, fekete-fehér, piros-fehér, fehér-ezüst színű modell is. Az árát nézve meg lehetünk elégedve, hiszen 24.99$-ba, azaz 7400 forintba kerül.

A Lenovo LP1 TWS Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Csak 7500 forint a 2.5 literes BlitzWolf BW-SH1 párásító, amibe illóolajat is tehetsz

 

A kedvezmény kóddal csak 7500 forintba kerül a BlitzWolf BW-SH1 párásító, amibe illóolajat is tehetsz, hangulatvilágítással is rendelkezik és európai raktárból áfa és vámmentesen, méghozzá ingyenes szállítással rendelhető meg. A BlitzWolf legújabb párásítója már nem egy kis apróság. Az új modell már 2.5 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy egy 20-40 négyzetméter területű helyiség levegőjét párásítsa.

8938066d-03e4-407f-962a-f1962c51b208.jpg

A BlitzWolf BW-SH1 párásítón két erősségi fokozatot állíthatunk be rajta és ezen kívül van egy éjszakai mód is, amivel a leghalkabban képes üzemelni, hogy ne zavarjon minket az esetleges hangjával. 100-150 milliliter folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként a két fokozatnak köszönhetően, amivel egy 20-40 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjébe is eljuttathatjuk az illóolaj illatát.

Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően 7 különböző színt is beállíthatunk, így hangulatvilágításként is használhatjuk a szobánkban. Most európai (ES) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolható meg, a szállítás pedig ingyenes.

Az ultrahangos párásítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGSH1HUM

Érdekelne a kisebb és olcsóbb BlitzWolf párásító is?

 

_________________________________________________________

 

Baseus  30000mAh brutális külső akkumulátor

 62c7ed48-a645-4dd9-b115-ce2bc8dbb754.jpg

Nem semmi az a power bank, amellyel most jelentkezett a Baseus. A CW-YMS 30.000mAh kapcaitással rendelkezik és összesen 5 kimeneti port található meg rajta, amiről az eszközeinket töltetjük fel.

be03399d-2b1c-4f08-be1e-d9d4671dcab3.jpg

Magát az akkumulátort microUSB vagy USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel. Kimenetek közül pedig választhatunk a három darab 5V/2.4A USB port közül, de emellett egy USB portja gyorstöltésre is képes 5V/3A,9V/2A 12V/1.5A és egy USB Type-C kimeneti portja van, ahol 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A kimeneti teljesítmény érhető el.

bcb75d12-e45d-4f9d-8f58-1406fa2e7c91.jpg

A Type-C portja támogatja a PD 18W-os töltést is. Ezen keresztül egy iPhone X mobiltelefont 30 perc alatt 50%-ra tölthetünk fel. De a nagy teljesítményű kimeneti portján keresztül akár egy kompatibilis laptopot is elláthatunk energiával. LED kapacitás és töltés jelzővel is ellátták, ahonnan minden fontos adatok leolvashatunk.

A Baseus CW-YMS power bank 45.99$, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes

 

__________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-GT1 mini PC hangfal

 

A BlitzWolf egy új hangfallal lepte meg a PC-s társadalmat, aminek elég egy USB port a tápellátáshoz, a hangot pedig a 3.5 jack csatlakozón keresztül továbbíthatjuk a hangszórók felé. Ennek köszönhetően mobiltelefonhoz, laptophoz, de akár még TV-hez is csatlakoztatható.

A 6W összteljesítménnyel rendelkezik az RGB világítással rendelkező hangszóró, ami külön hangerőszabályzót is kapott. Alatta pedig egy jack csatlakozó is helyet kapott, hogy magához a hangfalhoz csatlakoztathassunk egy fülhallgatót. BlitzWolf BW-GT1 mini PC hangfal 23.99$-ba (7100 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-GT1 mini PC hangfalat itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

A 7500 forintos BlitzWolf BW-GTC okosóra

 

A BlitzWolf BW-GTC egy új okosóra a gyártótól, amivel az alacsony energiaigényű Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül, az óránkon keresztül is lebonyolíthatjuk a hívásinkat. Olyan indokok szólnak a BlitzWolf BW-GTC mellett, mint péládul a bevezető akcióban, 7500 forintos alacsony ára. De említhetjük akár a 7 napos üzemidőt, a pulzus és véroxigénszint mérést és a már tárgyalt telefonálási lehetőséget is.

A BlitzWolf BW-GTC okosóra 1.54 colos érintőkijelzővel rendelkezik és már nem TFT, hanem IPS panelt használ, amelynek felbontása 240 x 240 pixel. A fekete, kék és arany színekben kapható okosórát szinte bárkinek ajánlhatnánk, hiszen a színek közül kapunk fiatalos, férfias és nőies, fekete és arany modellt is.

IP67 védettséggel is rendelkezik, így a fröccsenő víznek is ellenáll. A funkciói között találunk lépésszámlálást, alvásmonitorozást, pulzus, vérnyomás és véroxigénszint mérést, kamera és zenevezérlést, üzenet és hívásértesítést. A bejövő hívásokat pedig a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően az óráról is lebonyolíthatjuk, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 230mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt feltölthetjük, amivel 7 napos üzemidő is kihozható az órából. Szerencsére nem is kerül sokba, hiszen a bevezető akcióban csak 7500 forintot kérnek a BlitzWolf BW-GTC okosóráért.

A BlitzWolf BW-GTC órát itt találod

 

__________________________________________________________

 

Napelemes keréknyomás mérő

 

Már nálunk is járt hasonló kiegészítő. Csak fel kell helyezzük az autó kerekeinek szelepeire a szenzorokat, amely vezeték nélküli kapcsolaton csatlakozik a kijelzővel szerelt központi részhez, amit az autó belsejében bárhol elhelyezhetünk.

Ennek köszönhetően folyamatosan értesítést kapunk a kerekek nyomásáról és a benne található levegő hőmérsékletéről is. A gyártó leírása szerint a szenzorokban lévő elemek 2-3 év használatot biztosítanak, utána ki kell cseréljük őket.  A központi rész beépített napelemének köszönhetően a nap energiáját használna segít a működésben, de e microUSB porttal feltölthetjük az akkumulátorát is. Hiszen ha az autónk a szabadban áll, akkor a napelemek segítségével állandóan tölti az akkumulátorát, így szinte sosem merül le. A keréknyomás mérő a az előrendelői akcióban 15.99$-ba, azaz 4700 forintba kerül.

A keréknyomásmérőt itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Az új 70mai Dash Cam Pro Plus autós kamera

 

A 70mai gyártó autós kamerái méltán híresek. A Dash Cam Pro nevű modellel hihetetlen nagy népszerűségre tett szert, hiszen egy relatív olcsó, minőségi terméket készítettek. A csatlakoztatható GPS modul segítségével pedig a koordinátánkat is képes volt elmenteni. A 70mai Dash Cam Pro Plus, azaz más néven a 70mai A500 a nevéből adódóan az elődje továbbfejlesztetett változata.

A kamera felbontása 2592 x 1944 pixel. A külső szinte semmit sem változott, de a belső annál inkább. Egyel fejlettebb, HISILICON HI3556 V200 processzort tudhat magáénak. Az IPS kijelző mérete maradt a megszokott 2 colos modell, de a felbontása 480 x 360 pixelesre nőtt.

A kamera felbontása megmaradt a széles, 140 fokos látószögnél, de most már készíthetünk time lapse fotókat és beépített GPS/GLONASS műholdak vételére alkalmas helymeghatározással is ellátták. Ennek köszönhetően már automatikusan képes beállítani az időzónát és a pontosidőt. A helymeghatározásnak köszönhetően a rögzített videóra elmenti a koordinátákat és a sebességet, amit az appból visszanézhetünk.

Kapunk HDR módot is, megmaradt a loop recording funkció, azaz ha betelne a memóriakártya, a régi felvételeket automatikusan felülírja. Helyet kapott benne az ADAS rendszer, amely sávelhagyáskor, vagy ha az előttünk lévő autó túl közel van, képes jelezni nekünk. Parkolóőr funkcióval is ellátták, ilyenkor amint a G-szenzorával mozgást érzékel, egy rövid felvételt készít.

Felvételeinket microSD memóriakártyára rögzíthetjük, amelyből akár 128GB kapacitással rendelkező típust is képes kezelni. A 70mai Dash Cam Pro Plus jobb és okosabb lett, az ára mégsem változott az előd bevezető árához képest, így 60.99$-ért (18.200 forintért) vásárolható meg. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A 70mai Dash Cam Pro Plus autós kamerát itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás