A BlitzWolf nem most először készített ultrahangos párásítót, de a BlitzWolf BW-FUN2-vel ellentétben a BlitzWolf BW-FUN12 aromaterápiás párásító a különböző illóolajnak köszönhetően segíthetnek a légzésben vagy megkönnyíthetik az alvást is.

A jól megszokott csomagolást kaptuk, amiben a párásító mellett egy EU fejjel ellátott adaptert találunk. A gyártónak köszönhetően nincs szükségünk különböző átalakítókra, hiszen ezt az eszközt már az európai piacra tervezték. A BlitzWolf BW-FUN12 aromaterápiás párásító mérete 15 x 15 x 19.8 centiméter. A csepp alakú forma alja fa mintázatot kapott, de ez természetesen csak látszat. Az egész ultrahangos párásító műanyagból épül fel.

Az alján egy ventilátort találunk, ami a tartályban lévő gőzt segít kifújni, szerencsére egyáltalán nem hangos. Alul találjuk a tápcsatlakozót, a gyártói logó alatt két gombot, amivel a hangulatvilágítást, illetve a párásítást kapcsolhatjuk be. A tejüveg szerű felső részt csak le kell emelnünk, ide kell beletöltenünk a vizet és hozzá is adhatjuk a kívánt mennyiségű illóolajat. A víztartály kapacitása 200ml, ebből 25 milliliter vizet képes óránként a levegőbe juttatni.

Két módban használhatjuk, az egyik, amikor folyamatosan párologtat, így ebben a módban körülbelül 6 órán át képes működni. A másik üzemmódban pedig 15 másodpercenkét kapcsol be ugyanennyi időre, amivel 12 órán át használható. Szerencsére akkor sem történik baj, ha kifogyna belőle a víz, mert ilyenkor automatikusan lekapcsol a szerkezet.

Az RGB világítás lágyan vált a színek között, de a világítás bekapcsoló gombjával megállíthatjuk az adott színnél is, hogy csak a kiválasztott világítson. Arra is van lehetőség, hogy csak a párásító funkció menjen és ez fordítva is igaz. Bekapcsolhatjuk csak a világítástát is, így hangulatfényként használhatjuk a BlitzWolf BW-FUN12 aromaterápiás hidegpárásítóját.

Hangulatvilágítás fényei 4x sebességre gyorsítva

Használata tényleg pofonegyszerű. Csak fel kell emelni a fedelét, hogy megtöltsük vízzel és bármilyen illóolajjal, amit használni szeretnénk és már mehet is a párásítás. A BlitzWolf BW-FUN12 aromaterápiás párásító előnye, hogy nem áztatja el a körülötte lévő területet. Nem is igazán mondanám kimondottan levegő párásítónak, mert a Xiaomi szenzorommal mérve nem nagyon emelkedett meg a szoba pártartalma. Azaz ez az érték csak pár százalékkal emelkedett meg a páratartalom mérő szenzor szerint. De nem is ez a fő funkciója, hanem az aromaterápiás párásítás.

Próbaképp egy borsmentás illóolajjal próbáltam ki, hogy ebben a hideg időben hátha segít valamit a légutak tisztántartásában. Ennek az aromának elég erős illata volt, 200ml vízhez 20 cseppet tettem bele és még ha nem is tölt be egy 30 négyzetméter alapterületű helyiséget az illatával, egy 10-15 négyzetméteres szobába ideális lehet. Úgy gondolom, hogy erre pedig tökéletes, hogy az aromaterápiás illóolajok illatával töltsük meg a levegőt. A BlitzWolf BW-FUN12 ára kicsit lejjebb kúszott a napokban, így a cikk írás pillanatában 18.99$-ba, azaz 5700 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-FUN12 párásítót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás