Nem titok, hogy főként az Apple termékekhez ajánlja a Bakeey, a vezeték nélküli töltőállomását. De olyan ügyesen alakították ki, hogy a Qi töltő mellett a Lightning portja egyben microUSB port is, hogy más eszközöket is csatlakoztathassunk hozzá.

Egy igényesen elkészített háromszög alakú dobozban találjuk a Bakeey töltőjét. A fekete állvány kissé puha felületű műanyag borítást kapott, ami jót tesz az összképnek. Mivel egyszerre akár három eszközt is feltölthetünk róla, ezért a Bakeey megpróbálta azt elérni, hogy ne csak praktikusan, hanem esztétikusan is helyezkedjenek el a kiegészítők.

A mobiltelefon töltő rész döntött támasztékot kapott, így állítva vagy akár fektetve is ráhelyezhetjük a mobilunkat. Ebből a részből nyúlik ki a mágneses óra töltő, amivel az Apple Watch óránkat tölthetjük fel. Mellette a kombinált csatlakozót találjuk, amivel a fülhallgatóinkat tölthetjük fel.

Le a kalappal a Bakeey előtt, hiszen a Qi töltésnek köszönhetően nem csak Apple, hanem Androidos készülékeket is feltölthetünk. A fülhallgató töltő csatlakozója úgy lett kialakítva, hogy az érintkezőjének köszönhetően Lightning és microUSB csatlakozóval ellátott fülhallgató tokot is feltölthetünk vele. Kipróbáltam mind a két csatlakozó típussal rendelkező tokkal, valóban működik.

A töltőállomás oldalsó részén egy érintésérzékeny gombot találunk, amivel a töltő alján körbe futó fényt kapcsolhatjuk be vagy ki. Ez nem csak desgin szempontból dobja fel a terméket, hanem egyúttal a töltésről is informál minket. Ha zölden világít, akkor még nem került rá tölteni való eszköz vagy a telefon feltöltött. Energiaáramlás közben kék fénnyel lágyan pulzál, így a töltőre pillantva tudni fogjuk, hogy a készülékünk akkumulátora elérte-e a maximális kapacitást vagy még időre van szüksége.

A csomagban egy USB Type-C kábelt is kapunk. A töltéshez egy 12V/2A vagy 9V/2.7A kimeneti teljesítményre képes adapterre lesz szükségünk. Én a BlitzWolf BW-PL5 mindenesemet fogtam be erre a feladatra, bár ez csak maximálisan 18W-ot képes leadni a gyorstöltésre képes portján keresztül. Egy iPhone 11 mobiltelefonom van, amivel kipróbáltam a vezeték nélküli töltést. Ehhez 20%-ról majdnem 3 óra kellett, mire feltöltse az akkumulátorát. Lehet, hogy valóban gyenge volt a BlitzWolf hozzá, bár az iPhone amúgy is csak 7.5W teljesítményt képes felvenni vezeték nélküli módban. A Bakeey töltőállomása az Androidos készülékeket nagyobb áramerősséggel is képes tölteni, így ott elérhető az 5, 7.5, 10 és 15W is.

Az Apple Watch okosórámat is feltettem rá, azt is szépen feltöltötte, bár lassabban, mint az eredeti kábele. A fülhallgatónkat vezeték nélkül nem, csak a csatlakozóján keresztül képes ellátni energiával. Ehhez pedig jól jön a kombinált fej, ami egyben Lightning és microUSB port is.

Előnye, hogy egyszerre akár minden eszközünket feltölthetjük róla. Ehhez pedig csak egy kábelre van szükség a töltőállomáshoz. Így egy helyen minden kiegészítőnket elláthatjuk energiával, nem kell plusz kábelekkel behálózni az íróasztalunkat. Egyben ez lehet a hátránya is, hiszen míg a fülhallgató és Apple Watch nélkül el lehetünk 1-2 órát is. Addig a mobiltelefon nélkül már nehezebb, ha bejövő hívásunk akad. Ez a vezeték nélküli töltés hiánya, de aki meg tud birkózni ezzel a tulajdonsággal vagy esetleg csak éjszaka tölti az eszközeit, azoknak ez nem okozhat gondot. A Bakeey 3 az 1-ben vezeték nélküli töltője 33.9$-ba (10300 forintba) kerül.

A Bakeey 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőt itt találod meg

Több vezeték nélküli töltőt itt találsz

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás