A Haylou brand a Xiaomi égisze alatt nagyon gyorsan fejlődik. A megfizethető árú fülhallgatói és okosórái között is mindig újít. Most épp a vezeték nélküli fülhallgatói közti űrt tölti be a sportolóknak szánt Haylou T17 modell.

A vezeték nélküli TWS fülhallgató Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ. IPX7 védettséget is kapott, így az sem okoz gondot neki, ha futás közben elkapna minket az eső. Earhook kialakítást kapott, azaz a fülünk mögé akaszthatjuk a fülhallgató szárát, hogy az még véletlenül se essen ki a fülünkből.

A Qualcomm chipnek köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és az aptX, AAC kodeket is. A fülhallgató külső felületét érintésérzékeny résszel látták el, így innen megállítható/elindítható a zene, fogadhatjuk a hívásokat vagy akár a zenék között is léptethetünk. Természetesen mikrofonnal is ellátták, hogy a telefonhívásokat is lebonyolíthassuk rajta keresztül. Ennek érdekében pedig DSP-CVC szűrést alkalmaz.

A Haylou T17 fülhallgatóhoz alkalmazást is letölthetünk, így személyre szabhatjuk az érintésérzékeny felületet, állíthatjuk a fülhallgató karakterisztikáját. A tartó doboz 600mAh kapacitással rendelkezik, amit nem csak Type-C porton keresztül, hanem vezeték nélküli, Qi kompatibilis töltővel is feltölthetünk.

Az új Haylou T17 fülhallgató az előrendelői akcióban 39.99$-ba (12500 forintba) kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A Haylou T17 fülhallgatót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás