A Miaomiaoce termékeivel már több alkalommal találkozhattunk a Xiaomi-nak köszönhetően. Az új Xiaomi Miaomiaoce lázmérő nem mutat sok újdonságot, csak az amolyan „kötelezőket” hozza.

A csomagolást nézve egy átlátszó műanyag dobozt kapunk, benne a termék egyszerűségéhez képest borzasztó hosszú leírással. A lázmérőt egy műanyag tokban tárolhatjuk, amin megtaláljuk a Miaomiaoce logót.

Külsejét és tudását nézve teljesen átlagos. A 13.2x 2 x 0.96 centiméteres mérete mellé 12 grammos súly tásul. A nyaka fix, nem kapott flexibilis mozgathatóságot. A kijelző körüli részt fekete színre festették. A bekapcsoló gombot kicsit erősebben kell megnyomnunk, mint az általam használt digitális lázmérők esetében. A kijelzőről leolvasható a mért érték Celsius fokban megadva. 35-39 Celsius fok között +-0.1 Celsius fokos hibarátával képes mérni. 32-34.9 és 39.1-42 Celsius fok között pedig ez az érték 0.2 Celsius fok lehet a gyári adatok szerint.

Összehasonlítottam az itthon található szintén elemes lázmérővel és mind a két eszköz tized Celsius fokra pontosan ugyanazt az értéket mérte, ugyan a Xiaomi kicsit később végzett a méréssel (2 perc 20 másodperc kellett hozzá). Mérés végeztével egymás után öt csippanással jelez és természetesen az utolsó értéket rögzíti a memóriájában, így amikor bekapcsoljuk, a legutoljára mért hőfokot láthatjuk a kijelzőjén.

A működéséhez CR1220 típusú elemre lesz majd szükségünk, de csak akkor, ha a benne található lemerülne, hiszen ezzel együtt érkezik a termék. Természetesen automatikus kikapcsolásra is képes, hogy ne merítse az akkumulátort, ha nem használjuk, 5 perc elteltével lekapcsol.

A Xiaomi Miaomiaoce lázmérője egy pofonegyszerű termék. Nem is lehet sokat mondani róla. Egyszerű, teszi a dolgát. Persze idehaza is számos digitális lázmérőt találunk, akár még olcsóbban is, de aki kedveli a Xiaomi-t  és ezzel együtt a Miaomiaoce termékeket, azok valószínűleg emellett a termék mellett teszik majd le a voksukat. A Xiaomi Miaomiaoce lázmérője az európai (CZ) raktárban 8.5$-ba, azaz 2600 forintba kerül, tehát valóban nem egy drága termékről beszélhetünk.

Xiaomi Miaomiaoce lázmérő

Elindultak a Banggood Black Fridaí akciók, kutass a több, mint 700 termék között

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás