A BlitzWolf nagyot újított design terén, szinte rá sem lehet ismerni a gyártóra. A BlitzWolf BW-AS4 hangszóró nagyon különleges külsőt kapott. Átlátszó búra alatt találjuk a hangszóróját, ami még változtatható színű világítást is kapott.

A szoba dísze is lehet a lekerekített felső és alsó élekkel rendelkező, henger formájú BlitzWolf BW-AS4. A 11.5 x 11.5 x 14.5 centiméteres hangszóró hangulatvilágítással is rendelkezik, így akár egy bulihoz vagy egy romantikus estéhez is megtalálhatjuk a nekünk való háttérvilágítást.

TWS funkciót is kapott, így akár két eszközt is összepárosíthatunk a vezeték nélküli Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül, hogy egyszere szóljanak. 20 watt teljesítménnyel rendelkezik, az átlátszó búra tetején egy, az alsó szövetborítás alatt pedig két hangszórót találunk, amivel így elérhető a sztereó hangzás. Az előlapi kezelőszervek is ezen az alsó részen kaptak helyet, amivel be/ki kapcsolhatjuk a hangszórót, elindíthatjuk/megállíthatjuk a zenelejátszást, szabályozhatjuk a hangerőt vagy bekapcsolhatjuk az RGB fényt.

Egy 2000mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták, ennek köszönhetően az akkumulátoráról akár 5 órán keresztül is használhatjuk, így akár a kertbe is magunkkal vihetjük.

Természetesen most is szereztünk hozzá kedvezmény kódot, amivel olcsóbban, 55.99$-ért (17000 forintért) vásárolhatjátok meg a BlitzWolf BW-AS4 hangszórót. Az EU Priority Line szállítás most is áfa és vámmentes.

A BlitzWolf BW-AS4 hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCNBWAS4

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás