Kedvenc gyártónk új termékkel jelentkezett, ami nem más, mint egy vezeték nélküli kültéri kamera, ami elektromosan forgatható és éjjellátó funkcióval is rendelkezik. Ez a BlitzWolf BW-SHC3 forgatható kültéri kamera.

A 1080p, azaz FullHD felbontással rendelkező kamera 2.4Ghz-es WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonos alkalmazással könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig otthonról távol is ránézhetünk a kamera által látott képre. Az elektromos motoroknak köszönhetően vízszintes irányban 360 fokban körbe forgatható, vertikálisan pedig 90 fokos szögben képes mozogni.

Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant

Nem csak vezeték nélküli kapcsolaton, de LAN porton keresztül is kapcsolóhatunk hozzá. A videófelvételt microSD kártyára rögzíti, amiből maximálisan 128GB méretűt képes fogadni. IP64 minősítéssel is rendelkezik, így nyugodt szívvel használhatjuk kültéren és akár -20 és +50 Celsius fokban is képes működni, tehát a hideg téli napokon is használhatjuk.

Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant

Az EU csatlakozóval rendelkező modell elérhető Alexa és Google Assistant kompatibilis verzióban is. A kamerát használhatjuk a saját BlitzWolf alkalmazásával, az univerzális Tuya rendszerben és SmartLife alkalmazással is. Ezen kívül támogatja az ONVIF és a TCP/IP, UDP, P2P, DNS, DHCP, RTSP protokollokat is.

Ellátták 3D digitális zajszűréssel is, az éjszakai felvételekért pedig 6 darab IR érzékelőt is kapott, amivel teljes sötétségben is 10 méteres távolságig képes ellátni. Videót 1080p felbontásban rögzíthetünk 15fps-sel. A videó adatfolyama 2mbps lehet maximálisan, amit H.264 kodekkel rögzít. Természetesen automatikusan képes átváltani éjszakai üzemmódba és mozgásérzékeléssel is ellátták.

Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant

Ennek köszönhetően pedig képes jelzést küldeni a mobiltelefonunkra, ha a kamera mozgást érzékel. Az Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis verzió 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A BlitzWolf BW-SHC3 forgatható kültéri kamerát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

4 hozzászólás

  1. Az egy dolog, hogy se ONVIF, se RTSP protokollt nem tud, de az univerzális tuya appal se megy, nem lehet párosítani csak a blitzwolf appal. Nem tudom, hogy az író honnan vette ezeket az infókat, de kamera szerintem közelében nem volt…

    • Természetesen nem teszt cikk (se saját tapasztalatot, se saját képet nem közöltünk, ahogyan azt a tesztekben alkalmazzuk). Ez egy termékbemutató, az árusító webáruházon található információk alapján, amit minden érdeklődő lát.
      Amennyiben a termék nem felel meg a leírtaknak, a webáruházban (Banggood) a saját rendelésekben megtalálható a terméknél a Retun/Repair opció, amivel jelezni lehet a webáruháznak.
      Amennyiben elküldte a hibabejelentést, de nem sikerül felvenni a kapcsolatot a webáruházzal a dolog kivizsgálásában, jelezheti ezt felénk. Ahogy eddig is, megpróbáljuk mi is felvenni velük a kapcsolatot.

      • Írtam nekik, egyenlőre várom a válaszukat, a cikkben érdemes lenne javítani akkor a leírást, mert nem valós. Esetleg szívesen kölcsönadom egy tesztre, mert ugyan nem lenne rossz kamera, de az én jelenlegi rendszerem integrációjához alkalmatlan.

Hozzászólás