Ez most a legjobb ár a Haylou LS02 okosórára. Ennyire olcsó még sosem volt az elődhöz képest nagyobb kijelzővel, magasabb pixel felbontással és nagyobb üzemidővel rendelkező okosóra, ami így csak 6700 forintba kerül.

Az okosóra 9 sportmód helyett már 12 típust ismer, képes monitorozni többek között a sétát, futást, kerékpározást, jógát, testedzést, evezést és hegymászást, stb. Ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, alvásmonitorozással, hogy azt is megtudjuk milyen az alvásritmusunk. A Bluetooth kapcsolat is fejlődött, így már az 5.0-s verziót kapta meg az óra, ennek köszönhetően pedig a hívásainkról, üzeneteinkről sem maradunk le.

A könnyű, 35 grammos Haylou LS02 óratokjának mérete 4.09 x 3.57 x 1.16 centiméteres, tehát nem egy nehéz, nagydarab óráról beszélünk. A szíja szilikonból készült, a megjelenítője kicsivel nagyobb lett és a felbontás is nőtt, így már 1.3 col helyett 1.4 inches megjelenítőt kapunk, ami 320 x 320 pixeles felbontással rendelkezik. Megmaradt az IP68-as védettség is, így még fürdés közben sem kell levenni a karunkról.

Az akkumulátor kapacitása is nőtt, egészen pontosan 260mAh-ra, amit USB porton keresztül tölthetünk fel, amivel a gyártói adatok szerint 20 napos üzemidőt tesz lehetővé. Az okosóra 21.99$-ba kerül, ami 6700 forintnak felel meg, a szállítás pedig ingyenes.

A Haylou LS02 órát itt találod meg

Mi már le is teszteltük

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

3 hozzászólás

Hozzászólás