A gyártó a Redmi szériáján belül megjelent első monitorával, ami a Xiaomi Monitor Redmi 1A névre hallgat. A Redmi név már valószínűleg senkinek sem cseng ismeretlenül, hiszen ez a vonal a megfizethető árú termékek gyűjtőneve. Legyen az mobiltelefon, laptop vagy jelen esetben egy monitor.

xiaomi_monitor_redmi_1a.JPG

A Xiaomi Monitor Redmi 1A 23.8 colos mérettel rendelkezik. IPS panelt használ, így a betekintési szögek is megfelelőek, szám szerint 178 fokosak. A 16:9 képaránnyal rendelkező monitor a belépőszintet képviseli, így FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

xiaomi_monitor_redmi_1a_3.JPG

Az alacsony kék fény kibocsátású és 60Hz-es kijelzővel rendelkező monitor oldalsó kávái vékonyra lettek szabva, így akár több monitort is egymás mellé tehetünk. Hátul nem csak egy HDMI csatlakozót, hanem egy VGA portot is kapunk, így régebbi laptopunkat, számítógépünket is ráköthetjük.

xiaomi_monitor_redmi_1a_2.JPG

A Xiaomi Monitor Redmi 1A a TomTop európai (Germany) raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, 145,99$-ért, azaz 45.000 forintért, a szállítás pedig ingyenes.

A Xiaomi Monitor Redmi 1A monitort itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás