Vékony és könnyű a Xiaomi csoporthoz tartozó Mibro Air okosóra, ami kör alakú kijelzővel és a Haylou órákhoz hasonlóan alacsony árral rendelkezik.

A Mibro Air okosóra 12 sportolási módot képes monitorozni, melyek közül megtaláljuk a futás, séta, jóga, elliptikus tréner, kerékpár módokat is, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Az angol nyelvű menüvel ellátott óra kör alakú kijelzővel rendelkezik, amely 1.28 colos, felbontása 240×240 pixel.

Az óratok átmérője 42 milliméter, vastagsága 9.2 milliméter, súlya pedig csak 40 gramm, így valóban nagyon könnyűnek mondható, csak kicsivel nyom többet, mint a Haylou LS02 okosóra. A fém házzal rendelkező óra optikai pulzusmérő szenzort is kapott és figyeli az alvásunkat is.

A Bluetooth kapcsolaton keresztül használhatjuk Android vagy iOS rendszerű eszközeinkkel is. Így nem maradunk le az üzeneteinkről, hívásainkról, email és push értesítéseinkről sem. Ezen kívül pedig használhatjuk az óra időmérő, távoli kamera, időjárás, ébresztés, zenelejátszás vezérlés funkcióját is. A Mibro Air okosóra 29.99$-ba, azaz 9200 forintba kerül.

A Mibro Air okosórát itt találod meg

A sokak által ismert Haylou LS02 és Haylou Solar órát itt találjátok

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás