Valószínűleg nem kell bemutatnunk a Xiaomi légtisztítókat, hiszen mind tudásban, mind formára valószínűleg mindenki tudja miről is van szó. A Xiaomi Youpin Baomi Air Purifier azonban szakított az eddigi formával és egy új design világot indíthat útjára megjelenésével.

A Xiaomi Youpin Baomi Air Purifier 2nd Generation légtisztító nem a szokásos keskeny, magas formát kaptam meg, hanem egy négyzet alakú vékony formavilággal rendelkezik. Használatával eltávolíthatjuk a levegőben található füst és por 99.97%-át. Segítségével mérsékelhetjük a cigaretta füstöt, a főzés utáni kellemetlen szagokat, de a PM2.5 tulajdonságának köszönhetően a 2.5 mikronnál nagyobb méretű szennyeződést is megszűri a levegőből.

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőnkbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan. Ezért fontos egy megfelelő minőségű légtisztító használata.

Használatához mobiltelefonos alkalmazást is igénybe vehetünk, így nem csak otthonról egy mozdulattal vezérelhetjük, hanem otthontól távol is irányíthatjuk. Természetesen kapott halk, alvó módot is, így éjszaka sem lesz zavaró a hangja. A 12 hónapig használható szűrőjének köszönhetően 1 óra alatt 350 köbméter levegőt képes megmozgatni és megtisztítani. A Xiaomi Youpin Baomi Air Purifier 2nd Generation légtisztító európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető, a szállítás pedig ingyenes. A kedvezmény kóddal 132.99$-ba, azaz körülbelül 40.500 forintba kerül.

Xiaomi Youpin Baomi Air Purifier 2nd Generation légtisztító

Kedvezmény kód: BAOMILITE

A Xiaomi többi légtisztítóját itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás