A BlitzWolf most a Bluetooth FM transzmitterek piacát erősíti a BlitzWolf BW-BC1 kódjelű termékével, amivel már szemezek egy ideje.

Nem mintha szükségem lett volna rá, hiszen az Alfawise még most is tökéletesen működik az autómban, de mivel BlitzWolf, olcsó és még sokan is kíváncsiak rá, ezért én is beszereztem egyet, hogy megnézzem, mit tud a gyártó ezen a fronton.

Szinte nem is vártam a terméktől negatív eredményt, mert a BlitzWolf-ban még sosem kellett csalódnom. Az unalomig ismert zöld-fehér dobozban csak a transzmitter és egy leírás lapult. Az Alfawise termékével ellentétben itt nem oldalra kerültek az USB portok, hanem a kijelző és a tekerőgomb közé. Ezzel a lépéssel lehet, hogy túl sok minden zsúfolódik egy helyre, de majd használat közben kiderül, mennyire lehet zavaró a kábelek háborúja a kiélező, tekerő és gomb kombináció párosítása ilyen kis helyen.

A BlitzWolf BW-BC1 már a Bluetooth 5.0 kapcsolatot is támogatja. Nem csak két USB porttal, hanem microSD kártyaolvasóval is ellátták, ezen a két csatlakozón keresztül a gyártói adatok szerint 32GB-os pendrive is használható. Szemből nézve a már említett USB portokat találjuk, a narancssárga csatlakozót használhatjuk gyorstöltésre is, hiszen támogatja a QC3.0 protokollt, így maximum 18W teljesítményt képes leadni. A fekete színnel jelölt USB port a pendrive-ot fogadja (de 5V/1A teljesítménnyel ez is képes tölteni).

A kijelzőjén látható a választott FM frekvencia, amit az alatta található tekerővel hangolhatunk be 87.5-108MHz közé. A tekerő egyben többállású is, nem csak a frekvenciát állíthatjuk be, a hangerőt is szabályozhatjuk, de lenyomva fogadhatjuk vele a bejövő hívásokat is, amelynek lebonyolításában a gomb alatti apró mikrofon segít. Bal és jobboldalára egy zeneszámot léptető gomb került. Ez például jobb, mint az Alfawise transzmitteren volt, mert itt nem kell kitapogatni vezetés közben az oldalán található gombok közül a megfelelőt. Így ezt nézve sokkal jobban járunk.

A transzmitter felső oldalán a 8 színben változtatható és a peremen körbefutó fény színét tudjuk beállítani vagy akár ki is kapcsolhatjuk. A beállított színt megjegyzi, így az autót elindítva is azzal a színnel fog világítani, amin utoljára hagytuk. Az alsó részen a microSD kártyaolvasó található, ide helyezhetjük a maximum 32GB méretű kártyánkat.

A zenelejátszásért felelős USB port támogatja az MP3/WMA/FLAC/WAV/APE fájlokat is. A másik portja csak töltésre szolgál, így itt akár 18W teljesítménnyel is tölthetjük a mobiltelefonunkat, táblagépünket vagy bármilyen más USB porthoz csatlakoztatható eszközünket. A zenéinket egyaránt képes lejátszani a pendrive és memóriakártyáról is, még a mappába helyezett fájlokkal is elboldogul. A hangjára nincsen panasz. Szerencsére hangosab, mint az Alfawise terméke, így nem kell feljebb venni a hangerőt a különböző rádióadók hallgatása és a transzmitter használata között. Ez is egy pozitívuma a BlitzWolf BW-BC1-nek. Mp3 fájlokat a memóriakártyáról és pendrive-ról is lejátszhatunk, de NTFS fájlrendszert nem, csak FAT32-t támogat.

A QC3.0 gyorstöltés jó dolog. Működik is a nagy sebesség, bár csak az iPhone mobilom volt velem a teszt alatt, de azt is a gyári töltőjéhez képes gyorsabban töltötte fel. Így itt is piros pontot kapott tőlem a termék. Kipróbáltam telefonhívás közben is és meglepődve tapasztaltam, hogy nem klasszisokkal, de e próbálgatások során a BlitzWolf-nál többen mondták azt, hogy ezzel jobban hallanak, mint az Alfawise termékénél. Így nekem tökéletesen bevált a BlitzWolf BW-BC1 FM Transzmitter.

Ha beindítjuk az autót, a mobiltelefonunk automatikusan csatlakozik hozzá a Bluetooth kapcsolaton keresztül. Vezetés közben hallgathatjuk róla a telefonunkon futó Spotify, Apple Music vagy bármilyen más zenénket, ami a telefonunkon található. A navigáció a mobilunkról szintén az autó hangszóróján keresztül szólal meg, ahogyan a telefonhívásainkat az autó hangszóróján keresztül hallhatjuk. A kedvezmény kóddal sokat spórolhatunk, hiszen 15.99$ helyett 10.99$-ért (3.300 forintért) vásárolhatjuk meg, ha nem számoljuk bele a szállítási költséget.

BlitzWolf BW-BC1 FM Transzmitter

Kedvezmény kód: BG10BWBC1CN

Megjelent a BlitzWolf USB Type-C portos, PD/QC4.0/QC3.0 kompatibilis autós töltője is, ami csak 2800 forintba kerül

További autós töltők és FM transzmitterek

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás