Sokan nagyon jól tudjuk, hogy egy mosószeres takarítás csodákat tud művelni. Ám mi van akkor, ha a makacsabb foltok és baktériumok ellen ez nem hatásos?

xiaomi_mijia_deerma_zq610.JPG

Nem csak a fürdőszobában vagy a konyhában, de számtalan más helyen is jól jöhet egy gőztisztító, amivel egy szempillantás alatt eltávolíthatjuk a makacsabb szennyeződéseket vagy a zsíros, olajos, ragacsos foltokat a csempéről.

xiaomi_mijia_deerma_zq610_3.JPG

xiaomi_mijia_deerma_zq610_5.JPG

Akár a baktériumok 99%-át is képes elpusztítani a forró gőz, ami nem minden esetben igaz a tisztítószerek esetében. A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztítóhoz különböző fejeket is kapunk. Így akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele. Vagy akár használhatjuk a kefe szerű fejet, ha épp egy makacs szennyeződéssel ellátott rácsot szeretnénk letakarítani. A mop fejjel pedig a padlót is áttörölhetjük, hogy a forró gőz fertőtlenítse azt.

Csak 2.9 kilogramm, így kézben tartva is nyugodtan használhatjuk. Kiegészítésként jár hozzá:

  1. gégecső,
  2. kefe fej,
  3. mop fej, mop szárak,
  4. ruhatisztító fej,
  5. gumis fej az üveg felületekhez

 

A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztító európai raktárból rendelhető meg, míg a készlet tart 79.99$-ba, azaz 25.000 forintba kerül. A szállítás pedig ingyenes

A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztítót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás