Itt vagyunk a heti szemezgető legújabb részével. Hoztunk pár aktuális terméket, mint a Xiaomi okos lázmérőjét, UV fertőtlenítő eszközt, mobiltelefont és sok mást is.

 

A Xiaomi Mijia család MMC-W505 nevű új tagja a Bluetooth kapcsolattal ellátott okos lázmérő, ami már a Xiaomi Home alkalmazással is összekapcsolható, így a méréseinket az alkalmazásban tárolhatjuk.

35-42 Celsius fok között képes mérni, ami csupán 30 másodpercig tart. Az LCD kijelzője háttérvilágítást is kapott, így sötétben is jól látható a kijelzőn megjelenő érték. A mobiltelefonunkkal Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül képes kommunikálni. A telefonos alkalmazásba akár 9 személyt is felvehetünk, így külön beállítható és visszanézhetőek a mért eredmények.

A Xiaomi Mijia lázmérőt itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

Blitzwolf BW-SD7 a gyártó legerősebb autós töltője

 

Megint csak a BlitzWolf hozta el a gyors QC4.0 töltési lehetőséget az autónkba. Hiába az új technológia, a QC4.0 és QC3.0 gyorstöltési szabványt is támogató portoknak köszönhetően már akár egy eszközt 30W-tal is tölthetünk. Így nem csak mobiltelefont, hanem táblagépet vagy akár egy ezzel a teljesítményfelvétellel kompatibilis laptopot is feltölthetünk az autónkból.

A Type-C portja a PD/QC4.0 szabványt támogatja, a két USB csatlakozóján pedig a QC3.0 gyorstöltést használhatjuk. Támogatja a QC4.0/QC3.0/QC2.0/PD/SCP/FCP/SFCP/MTK/PPS töltési protokollokat, így Androidos és iOS rendszerű mobiltelefonokat is használhatunk vele. Ellátták rövidzárlat, túláram, túlfeszültség elleni védelemmel is és mindezért csak 8.99$-t, azaz 2800 forintot kérnek, ami igen jutányos ár egy ilyen tulajdonságú töltőért.

Blitzwolf BW-SD7 töltőt itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

Lenovo H401 Gaming Headset

 

A Lenovo is belépett a gamer fejhallgatók piacára. Az olcsó Bluetooth TWS fülhallgatójairól már írtunk, ami igen alacsony árat képviselnek.

A Lenovo H401 nagyon hasonlít a BlitzWolf megoldására. Nem csak azért, mert ez is egy olcsó fejhallgató, hiszen csak 24.99$-ba kerül. De hasonló a fém pánt, a mikrofon és az RGB világítás is, amit a két hangszóróházon találunk. Virtuális 7.1 hangzással rendelkezik, a működéséhez USB portra lesz szükség, de a hang nem ezen, hanem az analóg jack csatlakozón keresztül jut el a füleshez.

A Lenovo H401 Gaming Headsetet itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

EKEN H9R akciókamera

 

Az EKEN H9R 4K felbontásban képes rögzíteni 25 képkockával, de választhatjuk a FullHD felbontást is 60 fps mellett. A processzor, ami belekerült nem más, mint az Sunplus 6350-es chipje. A tárolót illetően beépítve nem került gyárilag tárhely, viszont microSD kártyával gond nélkül tudjuk bővíteni 32Gb-ig.

Beépített WiFi vevőjével lehet összekapcsolni a telefonunkkal, ha letöltjük a hozzá való programot, az EZ iCam-et. A csomagban érkezik egy vízálló tok is. Mit sem ér az ilyen akciókamera, ha nem tudjuk menet közben visszanézni az emlékezetes pillanatokat, ennek érdekében egy 2 hüvelykes kijelzővel is ellátták.

Az akciókamerával képeket is rögzíthetünk, ha úgy hozná a kedvünk, 12MP minőséggel számolhatunk. A lencsék egyébként mintegy 170 fokos szélességben képesek megörökíteni az élményeket. Az akciókamerákhoz híven, itt is sok kiegészítő érkezik a csomagban, többek közt a vízálló tok és megannyi felfogatáshoz használható talp. Az akciókamera csak 39.99$-ba kerül a kedvezmény kóddal

Az Eken H9R akciókamerát itt találod meg, az EU Priorirty Line szállítás áfa és vámmentes

 

_______________________________________________________

 

BlitzWolf BW-UP3 – ultra gyors pendrive 410/220MB/s sebességgel

 

Nekem is van egy 128GB-os modell. Imádom! Európai raktárból olcsóbb, mint Kínából. A 64GB-os ingyenes szállítással rendelhető. A gyors sebesség nem csak a 410MB/S olvasási és 220MB/S írási tempónak köszönhető, hanem az USB3.2 csatlakozónak is. Ez természetesen visszafelé kompatibilis, így a régi USB2.0 csatlakozóval szerelt gépünkkel is használhatjuk. A cink ötvözetből készült háza 60.1x18x9.6 milliméter méretű, súlya csupán 12 gramm.

Az USB fej visszahúzható a házba, így védhetjük a csatlakozót. A legnagyobb méretben kapható pendrive 256GB-os kapacitással rendelkezik, a nagy sebességnek köszönhetően meggondolandó, hogy egy külső SSD meghajtó helyett a BlitzWolf BW-UP3 pendrive-ot válasszuk.

BlitzWolf® BW-UP3 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB Push-pull Memory Disk

A 64GB-os BlitzWolf BW-UP3 pendrive 19.99$-ba (~6100 forintba) kerül

A 128GB-os BlitzWolf BW-UP3 pendrive 29.99$-ba (~9100 forintba) kerül

A 256GB-os BlitzWolf BW-UP3 pendrive 47.99$-ba (~14500 forintba) kerül

 

_______________________________________________________

 

Xiaomi Redmi 9C mobiltelefon

 

A Redmi 9C az apró, csepp alakú noccs szigetes vonalat követve, itt is a kijelző felső részébe biggyesztették az 5 megapixeles előlapi kamerát. A 6.53 colos megjelenítő 1600×720 pixeles felbontással rendelkezik. Míg a kis Redmi 9A a MediaTek Helio G25-öt, addig a Redmi 9C a Helio G35 processzort használja, ami az AnTuTu benchmarkban 109000 körüli pontszámra képes. A 8 magos CPU maximálisan 2.3GHz-en jár, memóriából  a jelenlegi modellben 3GB-ot, tárhelyből pedig 64GB-ot kapunk. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 512GB-os méretig.

A két nano SIM kártyát kezelő mobiltelefon természetesen kezeli a hazai B20-as hálózatot is. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, Bluetooth 5.0, GPS is kapott benne helyet, az Android 10 rendszere pedig rendelkezik magyar nyelvű felülettel is, már a MIUI12-es felületével. A hátlapon három kamera található, ami szintén újdonság a Redmi 9A modellhez képest. A fő szenzor 13 megapixeles, ezt egészíti ki két darab 2 megapixeles kamera. A micro USB portján keresztül tölthető fel a méretes, 5000mAh kapacitású akkumulátora.

Nem rossz ajánlat a Xiaomi Redmi 9C, hiszen 114$-ba kerül, azaz körülbelül 34.500 forintot kérnek érte. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Redmi 9C 3GB/64GB mobiltelefont itt találod

 

_______________________________________________________

 

Xiaomi Youpin SMATE UV sterilizáló és szárító egyben

SMATE White UV LED Light Drying Sterilizer from Xiaomi Youpin 99.9% Sterilization Three Modes Hot Air Drying One Button Operation

Azt hiszem a Xiaomi terméke igazán aktuális. Az UV fény csíra és baktérium ölő hatása mellett képes szárításra is. Így egy nedves tárgyat is bele tehetünk, nem csak az UV fény fogja baktérium mentesíteni, de meg is száríthatjuk azt, így a maszkoknak is ideális sterlizáló lehet az eszköz.

SMATE White UV LED Light Drying Sterilizer from Xiaomi Youpin 99.9% Sterilization Three Modes Hot Air Drying One Button Operation

Minden kisebb tárgyunkat sterilizálhatjuk vele, legyen az fülhallgató, szemüveg, óra vagy ékszerek. Három funkció közül választhatunk:

  • Meleg levegős befúvás 25 percig és 5 perc UV csírátlanítás,
  • Meleg levegős befúvás 25 percig,
  • 5 perces UV csírátlanítás.

A Xiaomi Youpin SMATE UV sterilizáló és szárítót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás