A BlitzWolf nagyon ráállt a gamer vonalra, de ez nem is baj, hiszen már van olcsó gamer széke és gamer asztala is. A BlitzWolf BW-GD3 gamer asztal pedig egy új seriff a városban, ami már túlmutat a funkcionalitásán és már RGB világítást is kapott.

Pohártartóval, fejhallgató tartóval és még mobiltelefon/kontroller tartóval/töltővel is ellátták a gyártó új asztalát. A BlitzWolf BW-GD3 gamer asztal nagyon masszív lett, ez meglátszik a súlyán is, hiszen 25.7 kilogrammot nyom a mérlegen. Mérete 119 x 64 x 77 centiméter, felületét szénszálas mintázat borítja, a nagy méretnek köszönhetően akár egy 40 colos monitor is elfér rajta.

Oldalt egy pohár és egy fejhallgató tartót is találunk. Mobiltelefon és kontroller tartót is kapunk, aminek a talpán 4 USB port is helyet kapott, hogy feltölthessük róla különböző eszközeinket. Az asztal RGB világításához is USB portot kapunk, ami kétoldalt képes váltakoztatni a színeit.

A BlitzWolf BW-GD3 gamer asztal „Z” láb designt használó gamer asztal terhelhetősége 80 kilogramm, tehát jó sok mindent elbír. Jelenleg 135.99$-ba (41.000 forintba) kerül, a szállítás pedig hiába 22$-os összeg, ezt a rendszer levonja a megrendelésnél. Európai raktárból küldik, így plusz költség nélkül, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-GD3 gamer asztalt itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás