Nemsokára itt a karácsony, mi pedig körbenéztünk, hogy segítsünk nektek, mi is kerülhet a fa alá. Olyan olcsó termékekek válogattunk össze nektek, amikkel jó eséllyel lehetetlen mellé lőni. Így nem csak az évek óta szokásos sztár elektromos fogkefe, de fülhallgató és okosóra is került a repertoárba.

 

BlitzWolf BW-BC1 autós FM transzmitter

A szivargyújtóba csatlakoztatható BW-BC1 két USB portot kapott. Az egyikbe egy MP3/WMA/FLAC/WAV/APE fájlokkal telepakolt pendrive-ot csatlakoztathatunk. A másik portja töltésre szolgál, így itt akár 18W teljesítménnyel is tölthetjük a mobiltelefonunkat, táblagépünket vagy bármilyen más USB porthoz csatlakoztatható eszközünket.

A BlitzWolf BW-BC1 már a Bluetooth 5.0 kapcsolatot is támogatja. Nem Csak USB porttal, hanem microSD kártyaolvasóval is ellátták. Így ezen a két csatlakozón keresztül a gyártói adatok szerint 32GB-os tárolókat használhatunk hozzájuk. A hangerő állító gombbal fogadhatjuk a hívásokat, ehhez egy beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a hívó fél hangja az autórádió rendszerén keresztül szólalhat meg. A kijelzője megjeleníti a beállított frekvenciát, a körbefutó LED fénnyel pedig hangulatvilágítást is beállíthatunk.

A Blitzwolf BW-BC1 autós FM transzmitter 11.99$-ba azaz 3650 forintba kerül, amit itt találsz meg

Kedvezmény kód: BGBWBC1TC14CN

 

_________________________________________________________

 

XIAOMI SO WHITE a Xiaomi új, olcsó elektromos fogkeféje

 doogee_n10_5_1.jpg

A XIAOMI SO WHITE IPX7 védettséggel rendelkezik. Rózsaszín és kék színben választhatjuk. Nagyon könnyű, csupán 50 grammot nyom, így kiváló utazótárs válhat belőle. Az indukciós töltőjébe behelyezve tölthetjük fel az akkumulátorát, ami így 25 napos használatot tesz lehetővé.

doogee_n10_7.jpg

A szónikus fogkefe 31.000 rezgés/perc sebességgel képes a fogainkat megtisztítani, és három különböző tisztítási módot is választhatunk. Egy alapos fogmosásnak két percig kell tartania. A Xiaomi elektromos fogkeféje méri is ezt az időt, így ha letelt a két perc, automatikusan lekapcsol. Ezen felül 30 másodpercenként egy apró rezgéssel jelez, hogy hol tartunk a fogmosással töltött idővel.

A XIAOMI SO WHITE szónikus elektromos fogkefe 11.49$-ba (3500 forintba) kerül, amit itt vásárolhatsz meg

Kedvezmény kód: BG7006

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Mi Air 2SE Bluetooth fülhallgató

 

Megjelenését tekintve a Mi Air2 SE hasonló formatervet kapott, mint nagy testvére. A fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,7 grammot nyomnak. A Mi Air2 SE 14,2 milliméteres driverrel rendelkezik, támogatja az SBC/AAC audio kodekeket, Bluetooth 5.0 kapcsolatot és kettős zajcsökkentéssel rendelkezik.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20 órán át használhatjuk őket. Az újabb Xiaomi mobiltelefonokkal, mint Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 9, Mi 9SE, stb.. a töltődoboz kinyitásakor a kijelzőn megjelenik a fülhallgatók és a tok akkumulátorának kapacitása, akár csak az Apple vezeték nélküli fülhallgatóinak információs az almás telefonokon.

A Xiaomi Air 2SE érintésérzékeny vezérlést kapott, a beépített mikrofonnal pedig beszélgetés közben zajszűrést is használhatunk. Hiába egy olcsóbb modellről beszélünk, kapott egy érzékelőt is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, akkor az épp játszott zenét automatikusan megállítja. A kedvezmény kóddal 27.99$-ba, azaz körülbelül 8500 forintba kerül.

A Xiaomi Mi Air 2SE fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BG9H9T

 

_________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-HL1Pro okosóra

 

Az almás gyártó termékére hajazó óra egy 1.54 colos IPS megjelenítővel rendelkezik, amelynek felbontása 240 x 240 pixel. Fém házat és szilikon pántot kapott, így súlyra is csak 55 grammot nyom. Az óra kezelése az érintőkijelzőn keresztül történik. A műanyaggal borított hátlapon találjuk az optikai pulzusmérő szenzort és a mágnesesen csatlakozó töltőkábelt, ami USB véggel rendelkezik, hogy akár egy mobiltelefon töltőről vagy egy számítógép USB portjáról is feltölthessük az órát.

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosórát különféle sport mód mérésével látták el, mint például a séta, futás, kerékpározás, úszás, tollaslabda, kosárlabda és futball. A beépített szenzoroknak köszönhetően monitorozza a mozgásunkat, számolja a megtett lépéseinket és az elégetett kalóriát és a pulzusunkat is méri. Android és iOS rendszerű telefonunkhoz pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik.

Az óra Angol nyelvű menüvel rendelkezik és megjeleníti, ha hívásunk érkezett vagy üzenetet kaptunk. Az optikai pulzusmérő szenzor akár 24 órás figyeléssel is működhet, így alvás közben is mérést biztosít. Ezen kívül a mobiltelefonunkkal szinkronizálva az óra képes megjeleníteni az időjárási adatokat, ellátták ébresztővel, stopperrel, zenevezérlővel, alvásfigyelővel és képes figyelmeztetni, ha túl sokat ültünk egy helyben.Beépített 260mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt tölthetjük fel, ami 7-10 napos használati időre vagy 20 napos készenléti időre elegendő.

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra az előrendelői akcióban jelenleg 25.59$-ba, azaz 8.000 forintba kerül, áfa és vámhatár alatt, ami remek ár egy ilyen tudású óráért!

 

_________________________________________________________

 

Csak 8800 forint az új Xiaomi Haylou LS02 okosóra

 

A Haylou LS02 9 sportmód helyett már 12 típust ismer, képes monitorozni többek között a sétát, futást, kerékpározást, jógát, testedzést, evezést és hegymászást, stb. Ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, alvásmonitorozással, hogy azt is megtudjuk milyen az alvásritmusunk. A Bluetooth kapcsolat is fejlődött, így már az 5.0-s verziót kapta meg az óra, ennek köszönhetően pedig a hívásainkról, üzeneteinkről sem maradunk le.

A könnyű, 35 grammos Haylou LS02 óratokjának mérete 4.09 x 3.57 x 1.16 centiméteres, tehát nem egy nehéz, nagydarab óráról beszélünk. A szíja szilikonból készült, a megjelenítője kicsivel nagyobb lett és a felbontás is nőtt, így már 1.3 col helyett 1.4 inches megjelenítőt kapunk, ami 320 x 320 pixeles felbontással rendelkezik. Megmaradt az IP68-as védettség is, így még fürdés közben sem kell levenni a karunkról.

Az akkumulátor kapacitása is nőtt, egészen pontosan 260mAh-ra, amit USB porton keresztül tölthetünk fel, amivel a gyártói adatok szerint 20 napos üzemidőt tesz lehetővé. A Haylou LS02 óra 28.99$-ba kerül, ami 8800 forintnak felel meg.

A Haylou LS02 órát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGGHY2

 

_________________________________________________________

 

A középmezőnyben a régi ismerős, QC3.0 gyorstöltésre képes BlitzWolf BW-P9

 

blitzwolf_bw-p9_2.jpg

A 10.000mah kapacitással rendelkező power bank-ot is ellátták túláram, rövidzárlat és túltöltés elleni védelemmel. Ellátták USB, MicroUSB és USB Type-C csatlakozóval is. Ennek köszönhetően microUSB és Type-C porton keresztül is feltölthetjük azt.

blitzwolf_bw-p9_1.jpg

A 13.9 x 1.55 x 7 centiméteres mérettel rendelkező BW-P9 200 grammot nyom. Nem csak QC3.0 gyorstöltést támogat, de őt is gyorsabban tölthetjük fel, akár 5V/2A, 9V/2A vagy 12V/1.5A teljesítménnyel.  A kimenete pedig 5V/3A, 9V/2A vagy 12V/1.5A áramerősséget is támogat. Ezáltal maximálisan 18W teljesítménnyel tölthetjük fel a mobiltelefonunkat vagy táblagépünket.

A BlitzWolf BW-P9 a kedvezmény kóddal 12.99$-ba (4.000 forintba) kerül

Kedvezmény kód: BG11BWP9CN

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Mijia 90-Minute akkumulátoros textilborotva

 

in-stock-xiaomi-mijia-90-minute-working-efficient-cleaning-lint-remover-trimmer-0-35mm-micro-arc.jpg

A ruhák könnyen szöszösödnek vagy sérülnek meg, bolyhosodnak ki, ami ellen nem sok mindent lehet tenni. A Xiaomi körkéses textilborotvájával egy szempillantás alatt eltüntethetjük a bolyhokat, amiket máshogyan nem tudnánk eltávolítani. Egy 1300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. Így 90 perc használatra elegendő az akkumulátor kapacitása.

Természetesen egy kis tartállyal is rendelkezik, hogy ott gyűjtse a levágott textildarabokat, amiket használat után egyszerűen kiönthetünk. 13$-ba (4000 forintba) kerül, ami itt találsz meg

Kedvezmény kód: BGHOMEA13

 

_________________________________________________________

 

BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 fejhallgatót

 

A 40 milliméteres driverekkel rendelkező fejhallgató egy JIELI AC6916A chipet kapott, amivel Bluetooth 5.0 kapcsolatra képes. Nevezhetjük akár hibrid eszköznek is, hiszen nem csak vezeték nélkül, de a fejhallgatón található csatlakozónak köszönhetően, akár 3.5 milliméteres jack csatlakozóval is használhatjuk.

 

A gyártó mindent kimaxolt, amit csak lehetett, így a BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 még microSD kártyafoglalatot is kapott, így akár memóriakártyát is behelyezhetünk, hogy arról hallgassuk kedvenc zenéinket. Összecsukható, így kis helyen is elfér, a beépített akkumulátora 300mAh kapacitással rendelkezik, így 2-3 óra alatt feltölthető, amivel 17 órán keresztül használható zenehallgatásra (világítást használva 8.5 óra). Természetesen, ha a 3.5 milliméteres csatlakozón keresztül használjuk, akkor még az akkumulátorát sem kell tölteni.

A Bluetooth kapcsolatnak és a beépített mikrofonnak köszönhetően akár még telefonálhatunk is, hiszen akár headsetként is használhatjuk. Tényleg minden igényt megpróbáltak kielégíteni, így még RGB világítást is kapott, ennek köszönhetően hangulatunktól függően beállítható, hogy milyen színben világítson a fejhallgatónk. A BlitzWolf olcsón nyújt megoldást a zenehallgatásra, hiszen a AIRAUX AA-ER1 19.99$-ba, azaz 6.200 forintba kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 fejhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás