Itt van az újabb heti szemezgető. Új BlitzWolf termékek, egy visszatérő csúcsmobil és egy új lázmérésre is képes telefonnal.

BlitzWolf BW-KC1 Kids Camera

 

A hőpapíros fotónyomatója után (amit már mi is megrendeltünk) egy új, gyerekeknek készített kamerát dobott piacra a BlitzWolf. Ez ugyan nem képes azonnali fotónyomtatásra, de a microSD kártyájára képet és videót is rögzíthetünk.

Egy 2.4 colos megjelenítővel rendelkezik, amin vissza is nézhetjük az elkészített képeinket. Fotót maximálisan 8 megapixeles felbontásban rögzíthetünk, videókat pedig akár FullHD felbontásban vehetünk fel. Szelfi módot is kapott, az elkészített fotókat keretekkel is elláthatjuk. A mellékelt 16GB-os microSD memóriakártyára pedig akár mp3 fájlokat is másolhatunk, így a gyerkőc akár meséket is hallgathat róla.

A gyerekeknek szánt kamera csak 26.99$-ba (8200 forintba) kerül az előrendelői akció 100 vásárlójának

A BlitzWolf BW-KC1 Kids Camera-t itt találod meg

 

_____________________________________________________

 

BlitzWolf BW-P7 egy vésztöltésre alkalmas power bank alacsony áron

 

blitzwolf_bw-p7_2.jpg

A BlitzWolf® BW-P7 kapacitása sokaknak kevésnek tűnhet, hiszen 5.000mAh méretű akkumulátort kapott. 13.7 x 6.9 x 0.965 centiméteres méretekkel rendelkezik. A hófehér power bankot két USB kimenettel látták el, így egyszerre akár két eszközt is tölthetünk róla. MicroUSB porton keresztül tölthetjük fel, amihez a gyártó mellékel egy rövid, 30 centiméter hosszúságú kábelt is.

A külső akkumulátor háza karcálló borítást kapott. A BlitzWolf töltőiből ismert túláram, túltöltés, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is ellátták. Ezáltal a rákötött mobiltelefonunkat is biztonságban tudhatjuk. Maximálisan 5V/2.4A leadásra képes, ám ha egyszerre két eszközt kötnénk rá, akkor meg kell elégednünk a kétszer 5/1.2A teljesítménnyel.

blitzwolf_bw-p7_1.jpg

Az 5.000mAh kapacitású modell nem a legnagyobb akku kapacitással szerelt példány, de cserébe nem kérnek érte sokat.

Azért, hogy legyen a táskánkban egy tartalék, amivel a telefont és a táblagépet feltöltsük, a 7.99$-os (2.450 forintos) ár nem rossz érte.

Kedvezmény kód: BG11BWP7CNCZ

 

_____________________________________________________

 

BlitzWolf BW-GS1 Computer Game Speaker

 

A gamer vonalat erősíti a BlitzWolf az új kéthangszórós mini hangkeltőjével. Az RGB világítást kapott mini hangfal 10W-os összteljesítménnyel rendelkezik. A tetejét érintésérzékeny gombokkal látták el, amivel aktiválhatjuk a Bluetooth módot, hogy mobiltelefonnal csatlakozzunk hozzá vagy vezérelhetjük az RGB világítást.

A tekerős, kör alakú hangerőszabályzója is háttérvilágítást kapott. A működéséhez szükséges energiát USB porton keresztül szolgáltathatjuk neki, a hangot pedig a 3.5 milliméteres jack csatlakozóval ellátott kábelén keresztül köthetjük a számítógépünkhöz. A BlitzWolf BW-GS1 Computer Game Speaker 22.99$-ba (7.000 forintba) kerül az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-GS1 Computer Game Speaker-t itt találod meg

 

_____________________________________________________

 

BlitzWolf BW-PL5 35W-os 4 portot töltőadapter

 

Nem az volt a célunk, hogy minél több BlitzWolf terméket mutassunk be nektek, de mégis csak erre került sor. A gyártó új töltője 4 USB porttal rendelkezik, amelyből az egyik támogatja a 18W-os QC3.0 gyorstöltési szabványt is.

Másik három portja egyenként 5V/2.4A leadásra képes, de maximum 17W-ot tudnak egyszerre kipréselni magunkból. A BlitzWolf-tól már ismerős módon a töltőjüket ellátták túláram, rövidzárlat elleni védelemmel is. A Power 3S töltési szabványnak köszönhetően pedig intelligens módon kommunikál a hozzá kötött eszközökkel, így csak a számukra megfelelő energiát képes leadni feléjük. Így bármelyik Androidos vagy iOS rendszerű készülékkel is használhatjuk, legyen az mobiltelefon vagy táblagép. A BlitzWolf BW-PL5 35W-os 4 portot töltőadapter a kedvezmény kóddal 12.99$-ba (4100 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-PL5 35W-os 4 portot töltőadaptert itt találod meg

Kedvezmény kód: BG10BWPL5CNCZ

 

_____________________________________________________

 

Még mindig nagyon jó áron van a Xiaomi Poco F2 Pro

 

Mi más is szerepelhetne a heti válogatásban, mint a sokak kedvence, az új Poco F2 Pro, ami a kedvezménynek köszönhetően nagyon jutányos áron beszerezhető. Semmilyen apró kamera kivágás nincs a kijelzőn, ami 6.67 colos és természetesen AMOLED technológiát használ. Így igazi feketéket és élénk színeket kapunk. Az AMOLED panel felbontása 2400×1800 pixel, a karcok ellen pedig a Corning féle Gorilla Glass 5 üveg védi. Az előlapi 20 megapixeles kamera pop-up megoldást kapott, így ahogyan a Mi 9T és 9T Pro esetében is, egy apró kis motor emeli ki és húzza vissza azt a telefon házába.

Az Androidos berkekben elérhető, jelenleg kapható majdnem legerősebb Qualcomm Snapdragon 865 processzort tudhatja magáénak. A 8 magos CPU 1×2.84GHz + 3×2.42GHz + 4×1.80GHz magokkal van szerelve és az előzetes adatok alapján az ismert AnTuTu benchmark alkalmazásban 539.00 körüli pontszámra képes az új csúcsragadozó. A jelenleg 379$-os áron kapható modell 6GB memória/128GB tárhely párossal érkezik. Természetesen itt is maximumon van a sebesség, így UFS3.1 chipeket kapunk, a memória pedig már LPDDR5.1 fajta. A telefon hűtéséről a LiquidCool Technology 2.0 rendszer felel. A hátlapon a fő kamera már 64 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel már a 8K videofelvétel is elérhető, ami mellé egy 13 megapixeles nagylátószögű kamerát, egy makro és egy mélységélességgel ellátott fotók készítésére alkalmas kamerát is kapunk. A telefon már ismeri a legújabb WiFi 6 technológiát is. A hátlap alatt egy 4700mAh kapacitással rendelkező akkumulátor bújik meg, amit már QC4.0 töltést is támogat.

A legújabb Androidos csúcsmobil természetesen B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik. A legolcsóbb zászlóshajó most a piacon a kedvezmény kóddal csak 379$-ba, azaz 121.000 forintba kerül. A Banggood webáruháztól az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Poco F2 Pro-t itt találod meg

Kedvezmény kód: BGD11F2P

 

____________________________________________________________

 

Az infravörös lázmérős UMIDIGI A7S mobiltelefon

 

Az árat alacsony tartva, hasonló hardvereket kapott, mint a már nálunk is járt Doogee X95. Azzal a különbséggel, hogy itt nem spóroltak annyit a belső tárhellyel és 16GB helyett már 32 gigabájtot kapunk. Memóriából az Android Go mobilok sosem dobálóztak óriási számokkal, így most is 2GB jár.

Processzorból egy MediaTek MT6737 került bele, ami négy magos és maximálisan 1.25GHz-re képes. Az UMIDIGI A7S az Android 10 Go rendszert futtatja, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a Type-C portján pedig 5V/1A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4150mAh kapacitású akkumulátorát.

A 6.53 colos megjelenítő méretes, felbontása nagyobb, mint a már korábban említett Doogee mobilé volt. 1600 x 720 pixelt kapunk, a jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panellel látták el. Két nano SIM kártyát használhatunk és elérhető a B20-as 4G hálózat is. A SIM tálcára nem csak SIM, hanem microSD memóriakártya is tehető, egészen 128GB-os méretig.

Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles. Ám a hátlap sokkal érdekesebb lett. Itt találjuk meg a 13 megapixeles fő kamerát, amit egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 2 megapixeles mélységélességgel ellátott fotók készítésére szolgáló optika egészít ki. A nagy durranás a vékony LED villanósor alatti infravörös szenzor, amivel lehetőségünk van a testhőmérséklet mérésére. Mégpedig úgy, hogy a készüléket csak pár centiméterre kell tartanunk a mérni kívánt személy homlokától.

Az UMIDIGI A7S mobiltelefon az első 60 vásárlónak 69.99$-ba (22.000 forintba) kerül, tehát egyáltalán nem mondható drágának. Az EU Priority Line szállítás, mint mindig, most is áfa és vámmentes.

A UMIDIGI A7S mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás