Ha most választanék magamnak egy kisméretű ultrabookot, valószínűleg a CHUWI GemiBook mellett tenném le a voksomat.

256GB SSD meghajtót kapott, amit akár 1TB-osra is bővíthetünk, 12GB memóriával látták el, ami nagy meglepetésre ad okot. A 13 colos megjelenítője pedig 2K felbontással rendelkezik. Mindezek mellett pedig kicsi és vékony is lett, hogy bármikor magunkkal vihessük.

A feladatok megoldásáért az Intel Celeron J4115 négy magos processzora felel, ami maximálisan 2.5 gigahertzes sebességre képes. Az SSD meghajtónak köszönhetően gyors rendszerbetöltést kapunk és az alkalmazásaink is gyorsabban futnak. 12GB LPDDR4 memóriát kapunk, ami valószínűleg több mint elegendő lesz, bármire is használnánk a kis gépet, amit a CPU elbír.

A 13 colos kijelző 3:2 képaránnyal rendelkezik, az IPS panel felbontása 2160 x 1440 pixel. A megjelenítő felett egy 1 megapixeles kamerát is kapunk. A laptop 1.28 kilogrammot nyom a mérlegen. A teljesen fém házas gép 28.9 x 21.9 x 1.75 centiméteres méretekkel rendelkezik. A billentyűzete angol gombkiosztást kapott, csatlakozók közül USB3.0, Type-C, microSD slot és fülhallgató csatlakozót kapunk. Már Bluetooth 5.1-el rendelkezik és kezeli a 2.4 és 5GHz-es vezeték nélküli hálózatokat is.

A Windows 10 rendszert futtató CHUWI GemiBook akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit a 12V/2A teljesítményű adapterével tölthetünk fel. Az új CHUWI GemiBook a kedvezmény kóddal 349.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolható meg.

A CHUWI GemiBook ultrabookot itt találod meg

Kedvezmény kód : BGCWGBMI3

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás