A BlitzWolf BW-DP1 fotónyomtató egy igazi 2 az 1-ben gép, hiszen a megörökített pillanatot, azonnal ki is nyomtathatjuk. Így igazából nem csak gyerekeknek, de szinte bárkinek ajánlható a fotónyomtatós gép.

Színvilága felismerhetően fiatalos stílusú, kezelése pofonegyszerű. Összesen öt gombot találunk rajta, hogy elkészíthessük a fotóinkat vagy a menüben navigálva visszanézzük azokat. A csomagban a fényképezőgép mellé egy 32GB-os microSD memóriakártyát is kapunk, hogy ide menthessük a maximálisan 3264X2488 pixel (8 megapixel) felbontású fotókat. Videókat HD és FullHD felbontásban vehetünk fel.

Az elkészített fotók visszanézését a 2 colos kijelzőn tehetjük meg. A BlitzWolf BW-DP1 fényképezőgép akkumulátora 1000mAh kapacitással rendelkezik, amit microUSB porton tölthetünk fel. Az elkészített fotókat akár filterekkel is elláthatjuk és így nyomtathatjuk ki közvetlenül a fényképezőgépből. A hőpapíros nyomtatásnak köszönhetően rengeteg fotót készíthetünk. A csomagban öt tekercs hőpapírt is kapunk, a leírás szerint egy tekercsre 750 képet nyomtathatunk. A BlitzWolf BW-DP1 fotónyomtató az előrendelői akcióban az első 100 vásárlónak 39.99$-ba (12.700 forintba kerül).

A BlitzWolf BW-DP1 fotónyomtatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás