Meghoztuk a heti újdonságokat. Új fülhallgatók a Lenovo-tól, autós kamera, okos füstérzékelő, porszívó és mobiltelefon, hogy mindenki megtalálja a neki való terméket

 

BlitzWolf BW-IS7 WiFi-s füstérzékelő

Annyi eszközünk lehet már okos, miért ne lenne az a füstérzékelő is?  A BlitzWolf ezt is megoldotta, így már a füstérzékelő jelzést tud küldeni a mobiltelefonunkra, ha baj történne.

A működéséhez csupán két darab AAA méretű elmere lesz szükség, amivel a specifikáció szerint akár 1 évig is képes üzemelni. LED fénnyel látták el és riasztáskor 85dB hangerősségre képes. Riasztáskor a WiFi kapcsolatnak köszönhetően értesítést küld a mobiltelefonunkra.

Hőálló borítással látták el, az elemes megoldásnak köszönhetően pedig nincs szükség kábelezésre. Csak rögzítenünk kell és már használhatjuk is. A kör alakú füstérzékelő maximálisan 30nm alapterületű helyiségben használható, így elegendő lehet a kisszobába, konyhába, hálószobába, de akár a nappaliba is. A 15.99$-os árának köszönhetően nem mondható drágának, így egy mobiltelefonunkra értesítést küldő füstérzékelőt szerezhetünk be, amivel nagyobb biztonságban tudhatjuk az otthonunkat.

A BlitzWolf BW-IS7 WiFi-s füstérzékelőt itt találod meg

 

_________________________________________________________________

 

70Mai szerű autós kamera olcsóbban

A 70Mai költséghatékony, FullHD felbontású autós kameráját már mi is kipróbáltuk. Nem is olyan régen megjelent egy külsőre és tulajdonságaira teljesen azonos modell, alacsonyabb árral.

Azt a kamerát is a szélvédőre kell felhelyeznünk, a tápellátásához egy USB portra, vagy egy szivargyújtós USB-s egységre lesz szükségünk. A maximum 32GB-os memóriakártyát támogató kamera 1920x 1080 pixeles felbontásban képes videót rögzíteni.

A WiFi kapcsolatnak köszönhetően mobiltelefonnal konfigurálhatjuk be a kamerát. A 360 fokban forgatható fejnek köszönhetően pozícionálhatjuk be, hogy a lehető legjobb szögben rögzítsük vele a videókat, amiket 170 fokos látószöggel képes felvenni. A kamera csak 25.99$-ba, azaz 7800 forintba kerül

Az olcsó autós kamerát itt találod meg

Aki a nevesebb 70Mai modell választaná, azt itt megtalálhatja

 

_________________________________________________________________

 

UMIDIGI BISON mobiltelefon

 

 

Mint mindig, az előrendelői akcióban olcsóbban vásárolható meg az új modell, így az első 300 vásárlónak 149$-ba kerül. Azaz aki gyors, az 47.000 forintos áron juthat hozzá az UMIDIGI BISON mobiltelefonhoz.

Jelenleg két színben érhető el, Lava Orange és Cyber Yellow színekben választható. A megerősített ház nem csak a véletlen leejtéstől véd, hanem IP68 és IP69K védettséggel is rendelkezik. Így vízben akár 1.5 méteres mélységig, 30 percen keresztül használhatjuk.

A hardveres részét nézve jó hír, hogy bár nem a legújabb, de egy gyors UFS2.1 tárhelyet használ, ami 128GB-os kapacitással rendelkezik. Természetesen microSD memóriakártyát is használhatunk egészen 256GB-os méretig. Memóriából 6GB LPDDR4X modult kapunk, ami szinte sose fog betelni. A telefonon az Android 10 rendszer fut, amin megtalálható a magyar nyelvű menü és a telefont felkészítették az európai piacra is, így B20 támogatást is kapott. Processzorból azt a MediaTek P60-at (MT6771) kapta meg, ami nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-es sebességre képes. Az AnTuTu benchmarkban pedig 140.000 körüli pontszámot ér el.

A 6.3 colos kijelző IPS technológiát használ, felbontása 2340 x 1080 pixel. A szenzorszigeten kapott helyet az átlagosnál nagyobb felbontású, 24 megapixeles előlapi kamera. A hátlapi képkészítőre is büszkék lehetnek a telefon tulajdonosai, hiszen a fő optika egy 48 megapixeles szenzor, ami a Sony műhelyéből került ki. Emellé pedig egy 16, 5 és 5 megapixeles kamerákat kapunk a nagylátószögű, bokeh és makro fotókhoz.

A helymeghatározást a GPS, Glonass, Galileo műholdak segítik. Van Bluetooth, 2.4/5GHz WiFi és NFC is. Az UMIDIGI BISON mobiltelefon 162.5 x 79.9 x 12.8 milliméteres méretekkel rendelkezik, a háza alá pedig egy 5000mAh kapacitású akkumulátort rejtettek.

Az UMIDIGI BISON mobiltelefont itt találod meg, az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentes lesz

 

_________________________________________________________

 

Két fülhallgatót is piacra dobott a Lenovo

A két termék közös tulajdonsága az alacsony áruk. Míg a Lenovo LP2 a normál in-ear vonalat képviseli, addig a Lenovo XT90 már gumiharangos kivitelt kapott. Mindkét modell már a Bluetooth 5.0 kapcsolatot is ismeri.

Természetesen mikrofonnal is ellátták őket, így a hívásainkat is lebonyolíthatjuk róluk. A töltő toknak köszönhetően láthatjuk el energiával őket, amely tokot USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel.

Míg a Lenovo LP2 19.99$-ba, addig a Lenovo XT90 modell 16.99$-ba kerül, tehát egész olcsó termékekről beszélhetünk.

A Lenovo LP2 fülhallgatót itt találod meg

A Lenovo XT90 fülhallgatót itt találod meg

 

_________________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar

A BlitzWolf nagyon ott van a hangkeltők piacán. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az új BlitzWolf BW-SDB2 XR Soundbar, ami 40W teljesítményre képes.

4 hangszóróval látták el, nem csak HDMI, hanem optikai, coax hanem USB port is kapott rajta helyet, de Bluetooth-al is ellátták, így a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonról is hallgatgatjuk róla a zenéinket. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően válaszhajtuk ki melyik forrást is szeretnénk hallani, illetve az érintésérzékeny gomboknak köszönhetően szabályozhatjuk a hangerőt is, de ezeket az opciókat akár a távirányítóról is beállíthatjuk.

A BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar a kedvezmény kóddal 79.99$-ba (~25.000 forintba kerül) európai raktárból

Kupon : BGCZBWXR

 

_________________________________________________________________

 

Ulefone Armor X8 mobiltelefon

 

Akár 30 percig használható 1.5 méteres vízben, ellenáll az 1.2 méterből történő leejtésnek és a port is jól bírja. A telefon fő ismertetőjele az IP68/69K tanúsítvány, melyek mellett megkapta a MIL-STD-810G szabványt is, amivel megfelel a katonai sztenderdeknek is.

A készülék meghajtásáért a MediaTek MT6762V/WD processzor felel, ami 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. A 8 magos CPU maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 64GB. Lehetőségünk van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig.

Ahogyan azt az Ulefone gyártónál megszokhattuk, a telefont természetesen a hazai hálózatra is felkészítették, így B20-as 4G modem került bele. Az Android 10 rendszerben pedig természetesen megtalálható a magyar nyelvű felület is. Az Ulefone Armor X8 kijelzője 5.7 colos, ami 1440 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Az egész telefont kőrbe öleli a megerősített váz, ami nem csak egy masszív telefon benyomását kelti, hanem ennek köszönhetően igazi kis strapamobil válik az Armor X8-ból.

A kijelző felett 8 megapixeles kamerát kapunk és szerencsére a hátlapi triumvirátus sem hangzik rosszul a fő kamera 13 megapixelének köszönhetően, amit egy 2 és 2 megapixeles optika egészít ki. A mobil természetesen GPS/GLONASS/Galileo, Beidou navigációt is kapott, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, a Bluetooth pedig a 4.2 verziónál tart. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen 5080mAh kapacitással rendelkezik.

Az ára a tudásához képest egyáltalán nem mondható magasnak, hiszen 109.99$-ba, azaz körülbelül 34.000 forintba kerül az első 300 vásárlónak, a Banggood előrendelői akciójában. Az EU Priority Line szállítás pedig mint mindig, most is áfa és vámmentes.

Az Ulefone Armor X8 mobiltelefont itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Deerma DX700 porszívó

 

A DEERMA folyamatosan remek termékeket tesz le az asztalra. Ár szempontjából sokkal többre tippeltem, amikor megláttam a terméket, de mindössze 45.99$-ért vásárolható meg, azaz 14.500 forintba kerül.

a2247d10-766e-4abd-bdab-16d3f88f8c41.jpg

Hihetetlen könnyű, csak 2.2 kilogrammot nyom! 600W teljesítményű és az ultra mini mérete ellenére 15Kpa szívóerőre képes. Cserélhető fejjel rendelkezik, amit el is távolíthatunk róla, így az autót is kitakaríthatjuk vele. A széles kefével ellátott toldófejjel akár a szőnyeget is kiporszívózhatjuk vele. Portartálya 800 milliliter kapacitású, amit egy mozdulattal eltávolíthatunk, és könnyen kiönthetjük belőle a felszívott port.

f450df45-0e52-465c-bec9-037aacea5abf.jpg

A Deerma DX700 porszívót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás