Minden hardver elem megtalálható a GMK NucBOX mini számítógépében, ami nem sokkal nagyobb, mint egy Rubik-kocka. Csak egér/billentyűzet és egy monitor kell hozzá és máris használható az akár zsebben is elférő apró számítógép.

Ez az igazi mini PC, hiszen csak 6.2 x 6.2 x 4.2 centiméteres méretekkel rendelkezik. Így még arra is alkalmas lehet, hogy bárhova magunkkal vihessük. A kis gépen a Microsoft Windows 10 operációs rendszere fut. A feladatok megoldásáért az Intel Celeron J4125 négy magos processzora felel, ami maximálisan 2.7 gigahertzes sebességre képes. A PC kis méretébe még egy ventilátor is helyet kapott, hogy kordában tartsa a CPU által termelt hőt.

Memóriából 8 gigabájtnyi LPDDR4 modult kapunk, a belső tárhelyet pedig egy 128GB-os SSD meghajtó szolgáltatja, ami M.2-n keresztül csatlakozik. A GMK NucBOX mini számítógép nem csak kicsi, hanem keveset is fogyaszt, hiszen az alacsony fogyasztású processzorának köszönhetően akár 10W-tal is beéri.

Csatlakozók közül kapunk fejhallgató kimenetet, memóriakártya olvasó nyílást, USB Type-C portot, amit ebben az esetben csak a gép (tápellátására) használhatunk, két USB3.0 és egy HDMI portot is. A vezeték nélküli kapcsolatok közül Bluetooth 4.2-t kapunk, az internetre pedig a 2.4 és 5GHz-es hálózaton keresztül csatlakozhatunk. A GMK NucBOX mini számítógép előrendelhető a Banggood webáruházból, ami jelenleg 169$-ba, azaz átszámítva körülbelül 53.000 forintba kerül. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A GMK NucBOX mini számítógépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás