A megfizethető árú termékeiről ismert Xiaomi pár napon belül leleplezi az új médialejátszóját a Xiaomi Mi Box 4S modellt.

A Weibo-n megosztott képnek köszönhetően fény derült a külső megjelenésére is. A bejegyzés szerint az új Mi Box kétsávos WiFi-vel, hangvezérléssel ellátott távirányítóval, 4K HDR támogatással és 2 GB+8 GB tárhely konfigurációval érkezik.

Ezenkívül a bejegyzésből az is kiderül, hogy a termék induló ára várhatóan 289 jüan (43 USD), de a nagy startot követően, biztosan magasabb árral számolhatunk.  A Mi Box 4-et a Xaomi, Mi Box S néven hozta forgalomban, így ha kíváncsi vagy a gyártó médialejátszójára, ez a modell most is beszerezhető.

A találgatások szerint a Mi Box 4S végre új CPU-t is kaphat, így az öregecske Amlogic S905X helyett már más processzorral fogják szerelni.

A jelenleg is kapható Xiaomi Mi Box S médialejátszót a kedvezmény kódunkkal 55.99$-ért (17.300 forintért) vásárolhatod meg. Az EU Priority Line szállítás most is áfa/vámmentes

Xiaomi Mi Box S

Kedvezmény kód:BGMiBS6  

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás