Az olcsó strapamobilok között valószínűleg az Ulefone Armor X7 Pro a bajnok. Nem sok gyártótól kapunk 4GB memóriát, Android 10 rendszert és 4G támogatást egy 29.000 forintos telefonban. Mégpedig az Ulefone ezt megcsinálta.

Az Ulefone Armor X7 Pro természetesen nem a legerősebb a piacon, de azért kapunk IP68, IP69K tanúsítványt és a legújabb Android 10 operációs rendszert is megkapjuk!

Az Ulefone Armor X7 Pro strapabíró házzal rendelkezik. Azt is kibírja, ha leejtenénk és az IP68/69K tanúsítványnak köszönhetően 30 percig bírja a vízben, 1.5 méteres mélységig. Az 5 colos 1280 x 720 pixeles felbontással rendelkező kijelzőt teljesen körbe öleli a megerősített káva. A magasított peremeknek köszönhetően pedig leeséskor nem sérül meg a kijelző, ha lapos felületre ejtenénk le. A telefon támogatja a GPS, Glonass, Galileo műholdas helymeghatározást. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, Bluetooth-ból pedig a legfrissebb 5.0 verziót kapta meg.

A fedélzetén már a legújabb, Android 10 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű felület is. A hazai piacra is felkészítették a telefont, így támogatja a B20-as 4G LTE hálózatot is és két SIM kártyát is behelyezhetünk a telefonba. A biztonságunkról pedig a hátlapra szerelt ujjlenyomat olvasó gondoskodik. Fényképek készítésekor hagy minket cserben, hiszen az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles optika kapott helyet.

Az Ulefone Armor X7 a MediaTek Helio A20 MT6761VWE processzorát használja, ami négy magos és maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4GB jár, a tárhely mérete 32GB, meghagyták a memóriakártyás bővítés lehetőségét is, amiből akár 256GB méretű kártyát is használhatunk. A hátlap alá egy 4000mAh kapacitású akkumulátor került.

Az Ulefone Armor X7 Pro az előrendelői akcióban 92.99$-ba, azaz 29000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás