Android 10 és 4G támogatás is színesíti a palettát. De az új Teclast M40 6GB memóriája kiemeli a tömegből, az UNISOC CPU pedig a középkategóriás mobiltelefonok teljesítménye közepébe repíti.

A 10.1 colos kijelzőn élvezhetjük a tartalomfogyasztást, amely FullHD felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Az olcsóbb Androidos táblagépek hátránya mindig a beépített processzor. Szerencsére a Teclast az UNISOC T618 modellje mellett tette le a voksát. A 8 magos processzor 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, maximális órajele 2.0GHz. Ezzel a teljesítménnyel, ha az ismertebb CPU-k közé kéne helyezni, akkor a Snapdragon 675 környékére lehetne belőni teljesítmény szempontjából, hiszen az AnTuTu benchmarkban 210.000 körüli pontszámra képes.

A kategóriában ilyet nem sűrűn láthatunk. Sőt nem is sok táblagépben található ekkora mennyiségű memória mint a Teclast M40-ben. A belső tárhely mérete 128GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van. Memóriából pedig 6 gigabájttal gazdálkodhatunk, ami valószínű, hogy talán sosem fog betelni.

A kijelző fölé és a hátlapra is egy 8 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

A sztereó hangszórópárossal szerelt táblagép már az új Android 10 rendszert futtatja. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 169.99$-ba (62.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új Teclast M40 táblagépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás