A Zeblaze Thor szériája mindig a gyártó felsőkategóriáját jelentette. Ez most sincs másként, hiszen a Zeblaze THOR 6 egy olyan okosóra lett, ami Android 10 rendszert futtat. 4GB memóriát, GPS-t és még 4G támogatást is kapott.

Ha a mobiltelefonoknál ismert felsőkategóriát az okosóráknál is említhetnénk, a Zeblaze THOR 6 biztosan ebben a szegmensben szerepelne. A kerámiatokozással rendelkező okosóra karcálló üveget kapott, ami alatt az 1.6 colos 400 x 400 pixeles felbontású kijelző kapott helyet.

De nem ez az óra húzóereje, hanem az a MediaTek Helio P22 processzor, ami a videón is láthatóan teljesen gördülékenyen hajtja meg az Android 10 rendszer, órára szabott változatát. A processzor 8 maggal rendelkezik, maximális órajele pedig akár 2.0GHz is lehet. Mivel Android rendszert futtat, így jó pár alkalmazást fel is telepíthetünk az órára, amiben a 64GB-os tárhely lesz a segítségünkre. De a nagy tárhelynek köszönhetően, akár egy mindig nálunk lévő adathordozóként is használhatjuk az órát.

Memóriából 4GB-ot kapott, ami nem csak sok mobiltelefonban ritkaság, de okosórában szinte sosem találkozhatunk ekkora memória mennyiséggel. SIM kártyát is használhatunk és támogatja a B20-as 4G hálózatot. GPS, Glonass helymeghatározást is használhatunk, Bluetooth 5.0 és WiFi is került bele.

 

Kipróbáltuk a kisméretű, de okos BlitzWolf BW-AP1 légtisztítót

 

Két kamerát kapunk, mindegyik 5 megapixeles felbontással rendelkezik. Az egyik a kijelző felett található, amivel elérhető az arcalapú feloldás, a másik pedig a funkciógombok között kapott helyet. Sport módok közül is számtalan módot választhatunk, természetesen lépésszámlálásra, pulzusmérésre és alvásmonitorozásra is képes. Használatával nem maradunk le egyetlen értesítésünkről sem, sőt a SIM kártyának köszönhetően akár az óráról is telefonálhatunk.

A beépített akkumulátora 830mAh kapacitással rendelkezik, ami 6 óra beszélgetési időre vagy 60 óra készenléti időre elegendő. A Zeblaze THOR 6 az előrendelői akcióban az első 100 vásárlónak 169$-ba (53.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg, amivel így egy igazán erős, Android 10 rendszert futtató okosóra birtokosai lehetünk.

A Zeblaze THOR 6 okosórát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás