Külsőre látható, hogy az Elephone Elepods X nagyban hasonlít az Apple AirPods Pro-hoz. De nem csak külsejében, hanem tulajdonságaiban is hajaz az almás gyártó termékére.

A fehér és fekete színekben kapható Elepods X earbuds kialakítása révén a szilikon harangoknak köszönhetően jobban kizárja a külső zajokat. Emellett ellátták ANC (Active Noise Cancellation), azaz az aktív zajszűrés funkcióval is. Ennek köszönhetően a gyártói adatok szerint 30dB hangerősségű külső zajokat is képes kiszűrni a funkció használatával, ami nem csak zenehallgatás, hanem telefonálás alkalmával jöhet igazán jól.

A vezeték nélküli Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül támogatja a A2DP, AVRCP, HFP, HSP profilokat és az iPhone telefonok által használt AAC és SBC kodekkel is rendelkezik. Az 550mAh kapacitású toknak köszönhetően akár 30 órányi működésre is elegendő ez a kapacitás, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Az Elephone Elepods X beépített akkumulátora pedig az előzetes adatok szerint egy feltöltéssel 6.5-7 órán át használható, ami kimagasló a kategóriában.

Mégis mennyibe kerül az Elephone Elepods X? A Geekbuying webáruházában 55.99$-ba kerül, ami töredéke az Apple AirPods Pro fülhallgató árának. Az EU Priority Line szállítás egyelőre nem elérhető a termékre a gyártó kínálatában.

Az Elephone Elepods X fülhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás