Múlt héten még csak fotókat láthattunk az új Xiaomi Air 2 Pro fülhallgatóról, ami a gyártó szerint megszorongatja majd az Apple hasonló termékét is. Most a Banggood webruháznak köszönhetően már előrendelhető az újdonság. Kedvezmény kódot is hoztunk hozzá, hogy egy kicsivel olcsóbban szerezhessétek be.


A Xiaomi Mi Air 2 Pro műszaki adatai alapján 12 mm-es dinamikus drivererrel rendelkezik és támogatja BLE/HFP/A2DP/AVRCP profilokat. A Xiaomi Mi Air 2 Pro akkumulátorának élettartama 7 óra is lehet. A késleltetés tekintetében a specifikációk szerint Xiaomi új TWS fülhallgatójának audio késleltetése akár 100 ms is lehet. A fülhallgató nem csak USB Type-C porton keresztül, hanem vezeték nélkül is feltölthető. Az aktív zajszűrésnek köszönhetően pedig kizárhatjuk a külső zajokat.

A Xiaomi Air 2S-hez képest gumiharangos megoldást kapott, ugyanúgy érintésérzékeny vezérléssel látták el, mint az elődöt és szintén támogatja az LHDC (Low Latency High-Definition Audio Codec) audio kodeket is.

A legújabb Xiaomi Mi Air 2 Pro A kedvezmény kóddal 119$-ért (37.500 forintért) előrendelhető, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolható meg.

Xiaomi Air 2 Pro fülhallgató

Kedvezmény kód: BGAIR2PRO

Ha a korábbi modell érdekelne, a Xiaomi Air 2S is jó áron beszerezhető a kedvezmény kóddal, hiszen a Banggood webáruháznál 59.99$-ba (18.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Xiaomi Air 2S fülhallgató

Kedvezmény kód: BGAIR202

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás