A Xiaomi megint megmutatta, hogyan kell olcsón felsőkategóriás mobiltelefont összerakni, amivel még a régi, neves gyártókat is megszorongathatja. A piac meghódításáért két modellt is bemutatott, itt van a Xiaomi Mi 10T és nemsokára érkezik a Xiaomi Mi 10T Pro is.

A Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro modell nem sokban fog különbözni egymástól. A Pro modell nagyobb memóriával és tárhellyel fog rendelkezni és ő fogja megkapni a 108 megapixel felbontású kamerát, míg a Mi 10T modellnek be kell érnie egy „csak” 64 megapixeles hátlapi fő szenzorral. Minden más tulajdonság megegyezik a két modell esetében.

A hasonlóságnak köszönhetően mindegyik telefonon az elérhető leggyorsabb Qualcomm chippel fog rendelkezni. Ez pedig nem más, mint a Qualcomm Snapdragon 865 CPU. A legújabb processzor 8 magos, melyből 1 mag 2.84GH-es, három mag 2.42GHz-en üzemel, a lassabb négy mag pedig 1.8 gigahertzes sebességre képes. A Xiaomi Mi 10T Pro 6GB memóriával és 128GB-os tárhellyel érkezik. A Mi 10T Pro pedig 8GB/256GB-os kiszerelésben lesz elérhető.

 

A legolcsóbb akkumulátoros automata szappanadagoló tesztje

 

A 6.67 colos kijelző már 144 hertzes képfrissítéssel rendelkezik, az AdaptiveSync technológiának köszönhetően pedig képes arra, hogy a megjelenített tartalomnak megfelelően változtassa a képfrissítési frekvenciát. Míg az előlapon egy 20 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, addig a hátlapra egy 64 megapixeles fő szenzor mellet kapunk egy 13 és 5 megapixeles kamerát is. A szenzornak és az erős processzornak köszönhetően pedig már a 8K felbontású videófelvétel is elérhető lesz a mobiltelefonnal.

Mivel Global változatról van szó, ezért magyar nyelvű menüvel érkezik a Mi 10T. Természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot is és az újdonság sem marad el, hiszen az első Xiaomi mobilok közül felkészítették az 5G hálózatra is. Az 5000mAh kapacitású akkumulátort szuper gyorsan, 33W teljesítménnyel tölthetjük fel, amivel akár 59 perc alatt elérhetjük a teljes kapacitást. Olyan említésre méltó tulajdonságokat is kapunk, mint a WiFi6, sztereó hangszóró és a processzor hőtermelését kordában tartó folyadékhűtés. A Xiaomi Mi 10T tulajdonságaihoz képest kellemes árszabást kapott. Így a 6GB/128GB-os modell 509$-ba (155.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mi 10T mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

    • A cikkben a Xiaomi Mi 10T Pro modellről van szó.
      Ez a készülék a Xiaomi Mi 10T (nem Pro) modell, ami 509$-ba (155.000 forintba) kerül a 6GB/128GB-os modell, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Hozzászólás