A Xiaomi Mijia G1 robotporszívója az alacsony ársávban versenyez, hiszen mintegy 55.000 forintot kérnek érte. A jó hírnek folytatása is van, hiszen európai raktárból rendelhető, így plusz költségek nélkül és rövid szállítási idővel rendelhető meg.

xiaomi_mijia_g1_4.JPG

Ennek az alacsony árnak megfelelően nem kapunk végeláthatatlan kényelmi funkciókat, de legalább nem mondhatjuk rá azt, hogy drága lenne. A 2200Pa szívóerő megegyezik az ismert nagy testvér, Roborock S50 teljesítményével.

xiaomi_mijia_g1_3.JPG

xiaomi_mijia_g1_1.JPG

Portartállyal és egy 200 milliliter kapacitású víztartállyal rendelkezik, amit funkciótól függően helyezhetünk el benne, hogy épp felporszívózni vagy felmosni szeretnénk. 82 milliméteres magasságának köszönhetően akár az ágy alá is befér, így ott is felporszívózhat.

xiaomi_mijia_g1_2.JPG

xiaomi_mijia_g1.JPG

A robotporszívót WiFi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetjük. 2500mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően maximum 90 percen keresztül használhatjuk. A takarítás végeztével vagy mielőtt takarítás vége előtt lemerülne, automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

xiaomi_mijia_g1_5.JPG

Nem csak a padló feltörlésére képes, hanem az elöl található két oldalsó forgó keféje mellett még egy alsó forgó fejjel is ellátták, ezzel pedig a szőnyeg szálai közül is képes kisöpörni és felszívni a port. A Xiaomi Mijia G1 robotporszívó megrendelhető a TomTop webáruházból európai (Germany) raktárából, ennek köszönhetően rövid szállítási idővel és áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Mijia G1 robotporszívót itt találod meg, a kóddal 179$-ért, azaz 55.000 forintért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás