A Blackview A80 egy olyan készülék, ami Android 10 Go rendszert futtat, 13 megapixeles kamerával rendelkezik és az akkumulátorának kapacitására sem lehet panaszunk. Mindezt pedig 23 ezer forintért tudja.

Amióta a Google életre keltette az Android Go vonalat, azóta sok víz lefolyt a Dunán. Szerencsére azóta észbe kapott a kereső óriás és már meghatározott hardver követelményeknek kell megfelelniük a gyártóknak, hogy ne csorbuljon nagymértékben a felhasználói élmény.

Blackview A80 az Android 10 Go rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható! A 6.21 colos megjelenítő méretes, az IPS panel felbontása 1520 x 720 pixeles. A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, ez természetesen látszik az árazásán is, ennek megfelelően pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

A szenzor cseppes kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát, a hátoldalon pedig négy kamerát kapunk, amiből a fő optika egy 13 megapixeles Sony IMX258 szenzor. Processzorból egy MediaTek MT6737V/WA került bele (ahogyan a Doogee X95-be is), ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Nagyon jó hír, hogy a Blackview A80 már a legújabb Android 10 rendszer Go verzióját futtatja. Természetesen van itt nekünk GPS, ujjlenyomat olvsó, arcfelismerés, 2.4-es WiFi és Bluetooth is. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/1A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 74.99$-os árával pedig 23.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A Blackview A80 mobiltelefont itt találod meg

A Doogee X95 mobiltelefon mégjobb áron kapható, csak 20 ezer forintba kerül és ugyan ezt tudja

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás