A nagy kínai ünnep után lassan visszatérnek a nagy webáuházak, akik máris friss akciókkal indítanak. Hoztunk nektek egy okos wc ülőkét és jó pár ígéretes BlitzWolf terméket is

20.000mAh kapacitással a BlitzWolf BW-P11 power bank

blitzwolf_bw-p11_3.jpg

Nem csak tudásában, de megjelenésében is különleges a BW-P11, ami már 20.000mAh kapacitással és 18W-ot is támogató, QC3.0 gyorstöltéssel is rendelkezik. Ezzel pedig olyan sebességgel tölthetjük fel a gyorstöltést támogató mobiltelefonunkat, mintha azt a fali töltőre kötöttük volna rá.

blitzwolf_bw-p11_2.jpg

Mind a három USB szabványú porttal is ellátták, így oldalt egy microUSB portot találunk a power bank feltöltéséhez, de elöl megtaláljuk az USB Type-C portot is, amit bemenetként és kimenetként is egyaránt használhatunk. Így a telefon töltőnkkel és a Type-C kábelünkkel is feltölthetjük azt. A front részen még két szabványos USB csatlakozót is találunk, így a Type-C porttal együtt három kimenettel rendelkezik. Ezt a külső akkumulátort is elláttak túltöltés elleni, túláram és túlzott merülés elleni védelemmel is. Így a power bank lekapcsol, hogy ne károsodjanak a cellái a túlzott merüléstől. 14.3 x 7.1 x 3 centiméteres mérettel rendelkezik, amihez 390 grammos súly társul. USB portjai a következő áramerősséget képesek leadni:

  • USB A1(QC): 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
  • USB A2: 5V-3A
  • TYPE-C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A

Támogatja a QC3.0 gyorstöltési szabványt is, amivel maximálisan 18W is kicsikarható a power bankból. Az akcióban egész jó áron kapható, hiszen 24.99$-ba (7.700 forintba) kerül a BlitzWolf BW-P11 power bank

___________________________________________________

 

Az induló ár majdnem felébe kerül a Xiaomi okos WC ülőkéje

 

 
A 2018-as Red Dot díjas termék olyan funkciókra képes, hogy a WC-t bidévé varázsolhatjuk, de emellett ülésmelegítő funkcióval is rendelkezik.
pas0087w-us-1-a5e9-575l_eredmeny.jpg
Bidéként is használhatjuk, hiszen egy beépített víztartállyal is rendelkezik, de nem kell aggódni a baktériumok miatt sem, hiszen egy több szűrőből álló rendszeren halad át a tisztító víz. UV fénnyel is ellátták, amely képes elpusztítani a baktériumok 99%-át. Ezen kívül állítható a bidé funkció víz hőmérséklete, maximum 39 Celsius fokig.
pas0087w-us-1-a5e9-nmxw_eredmeny.jpg
Az oldalt található kezelőszerv segítségével nem csak ezt a hőmérsékletet álltathatjuk be, hanem még a deszka hőmérsékletét is, így ez még egy hideg téli estén sem fog kellemetlen másodperceket okozni a számunkra.
pas0087w-us-1-a5e9-llyw_eredmeny.jpg pas0087w-us-1-a5e9-fl9v_eredmeny.jpg

Amennyiben szemezel a Xiaomi okos ülőkéjével, az alábbi linken most 185$-ért vásárolhatod meg, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen

Kedvezmény kód: BGSmartMi6

 

___________________________________________________

 

BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató

A BW-HP0 is jól sikerült, most pedig megjelent az újdonság, amit most is vezeték nélkül és akár vezetéken keresztül is használhatunk. A driver méretek nőttek az elődhöz képest, immár 50mm-es mérettel rendelkeznek. A nyomógombos vezérlést most már érintésérzékeny felület váltotta fel. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a BlitzWolf.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, jócskán megnövelték az akkumulátorának méretét, így már 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 3.5 óra töltéssel akár 42 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle. A vezeték nélküli kapcsolat mellett megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így akár vezetéken keresztül is összeköthetjük azt az otthoni hifi berendezésünkkel.

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen a kedvezmény kóddal 29.99$-t kérnek érte.

A BlitzWolf BW-HP2 fejhallgatót itt találod meg

 

___________________________________________________

 

BlitzWolf® BW-WA1 – A gyártó legolcsóbb kültéri hangszórója

97610510-1adb-4c92-8bc2-22d608b88760.jpg

Új kültéren is használható, vezeték nélküli hangszórót dobott piacra a BlitzWolf, de ezúttal saját maguk alá ígértek, így most elég olcsón juthatunk hozzá a 12W teljesítményre képes hangkeltőnek!

f3551a36-79be-4451-965c-604f56aa5285.jpg

A BlitzWolf BW-WA1 A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiát használja, de emellett ellátták 3.5mm-es jack csatlakozóval, memóriakártya olvasóval és USB porttal is. Tehát szinte minden médiumról lejátszhatjuk majd a kedvenc zenéinket.

f2d0c928-b511-40ed-b25f-74d773c63623.gif

Az 520 gramm tömegű hangszóró 19.6 x 8.3 x 8.1 centiméter méretű. 2 darab 6W teljesítményű hangszóró kapott benne helyet. IPX5 védelemmel is ellátták, így egy rövid nyári zápor sem okoz neki gondot. Az 1200mAh kapacitású akkumulátorát 2-3 óra alatt tölthetjük fel, amivel 6-10 óra zenehallgatásra van lehetőségünk. A TWS hangszóró 360 fokban képes sugározni a hangot, így minden irányból ugyanolyan intenzitással hallhatjuk a hangokat. A hangszóró 32$-ba, azaz körülbelül 9800 forintba kerül.

A BlitzWolf hangszórója, mint mindig, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető

 

_______________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-GC4 gamer szék

 

A BlitzWolf BW-GC4 szék akár 160 kilogrammos súlyig terhelhető. A karfáját teljesen felhajthatjuk, így ha nem szeretnénk a kezünket pihentetni, akkor biztosan nem lesz útban. Megmaradt a kagylóülés forma, ám most nem kapunk külön párnát a derék és nyak résznél, de a szék úgy került kialakításra, hogy megtartsa a derék vonalat és a nyak/fej támaszték is megoldott, ha hátra szeretnénk dönteni a fejünket.

A szék PU borítást kapott, a választható színek között megtaláljuk a piros/fekete, kék/fekete, sárga/fekete és a színes, terepmintás modelleket is. Magasságát fokozatmentesen 10 centiméterig változtathatjuk, így 42-52 centiméter közé állítható az ülőfelület magassága.

A BlitzWolf BW-GC4 gamer szék a Banggood európai raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. Az előrendelői akcióban 89$-ba, azaz 28.000 forintba kerül

A BlitzWolf BW-GC4 gamer széket itt találod meg

 

Két másik gamer szék is elérhető a gyártó kínálatában, amit szint én az áfa és vámmentes európai raktárból rendelhetünk meg

A BlitzWolf BW-GC6 gamer széket itt találod meg

A BlitzWolf BW-GC3 gamer széket itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás