A Xiaomi nem csak a kínai piacon ismert és elismert gyártó nem csak a mobiltelefonos szegmensben, hanem a vezeték nélküli fülhallgatók piacán is. Hamarosan pedig jöhet a Xiaomi Mi Air 2 Pro fülhallgató.

Az Apple AirPods fülhalhallgatókra hajazó Mi Air termékek új generációja állítólag majdnem olyan jó lesz, mint az Apple terméke, sőt egyes esetekben túl is szárnyalhatja azt. A Xiaomi Air 2 Pro fülhallgató állítólag 6,5 grammos súllyal fog rendelkezni lesz, és három mikrofon található majd meg rajta. Egyik kiemelt funkciója az ANC (Active Noise Cancellation), azaz az aktív zajszűrés. Emellett az Air 2 Pro állítólag hibrid digitális zajcsökkentéssel is rendelkezni fog, mint az Apple terméke.

A még nem hivatalos Mi Air 2 Pro műszaki adatai alapján 12 mm-es drivereket fog kapni, a hírek szerint a Mi Air 2 Pro támogatja az LHDC és AAC audio kodekeket. A késleltetés tekintetében a specifikációk szerint Xiaomi új TWS fülhallgatójának audio késleltetése akár 100 ms is lehet. Ez kevesebb az AirPods Pro 160 ms-ához képest. Emellett állítólag olyan más funkciókkal is rendelkezni fog, mint például vezeték nélküli töltés, átlátszó hang mód, amely kizárhatja, de be is engedheti a környezeti hangokat. A Xiaomi Mi Air 2 Pro akkumulátorának élettartama 7 óra is lehet ha az ANC (aktív zajszűrés) ki van kapcsolva. Ha az ANC be van kapcsolva, az akkumulátor élettartama 5 óra lehet, illetve a tokból feltöltve maximum 20 órán át használhatjuk, míg a tok le nem merül.

Bár a legújabb Xiaomi Mi Air 2 Pro még nem kapható, ritka alkalom az ilyen, amikor a Xiaomi Air 2 ilyen jó áron beszerezhető a kedvezmény kóddal, hiszen a Banggood webáruháznál 59.99$-ba (18.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Xiaomi Air 2 fülhallgató

Kedvezmény kód: BGAIR202

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás