A frissített Xiaomi Driving Recorder 2 autós kamera számos fejlesztést kapott. Az újítások közé tartozik a 2K felbontású felvételkészítés képessége, valamint a beépített 470 mAh kapacitású akkumulátor. A készülék egy 5 megapixeles kamerát kapott f/1,8 rekeszértékkel, 140 fokos látószöggel és éjjellátó funkcióval, amit szoftveres 3D zajcsökkentés segít, de meghagyták a parkoló módot is.

Specifikációk:
  • Szenzor : OmniVision OS05A10, f/1.8
  • Videó felbontás : 2K (2560 x 1600 pixel)
  • WiFi: Wi-Fi IEEE 802.11b / g / n 2.4GHz
  • Éjjellátás távolsága : 3-50m
  • Akkumulátor : 470 mAh
  • GPS : Igen
  • G -Szenzor : Igen
  • Súly : 158g
  • Méret : 92 x 51,5 x 18 mm

 

A Xiaomi Car DVR Recorder 2 egy 3 colos hátlapi IPS kijelzővel rendelkezik. A képkészítő szenzor az OmniVision műhelyéből került ki (OS05A10), ami f/1.8 rekeszértékkel rendelkezik. A jelfeldolgozást egy HiSilicon Hi3556 processzor segíti, amely 2K azaz 2560 x 1600 pixel felbontású H.265 videofelvétel készítésére képes. A kamera látószöge 140 fokos és az optikát négy irányban mozgathatjuk, hogy a lehető legpontosabban beállíthassuk a kamera által látott képet.

Nagyon jó hír a 470mAh kapacitású akkumulátor, ennek köszönhetően, ha nem csatlakoztatjuk az kamerát áramforráshoz, akkor is, közel 1 óra videóanyag rögzíthető vele. Természetesen a csomagban kapunk rögzítéshez szükséges eszközöket, USB portos szivargyújtót és egy hosszú 3.5 méteres kábelt is.

A kamerát, ahogyan a többi Xiaomi eszközt is használhatjuk, a Mi Home alkalmazáson keresztül vezérelhetjük, a beépített WiFi-nek köszönhetően. Az alkalmazásmenüben beállítható az ütközésérzékelő érzékenysége vezetés és parkolás közben is. Kapunk parkoló módot, ami sokaknak jól jöhet, hiszen ilyenkor a beépített érzékelőinek segítségével és az akkumulátoros működésnek köszönhetően, bármilyen apró mozgást érzékel, automatikusan elindít egy rövid videófelvételt. A legújabb 2K verziós Xiaomi Car DVR Recorder 2 autós kamera 99.6$-ba (30.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

A Xiaomi Car DVR Recorder 2 autós kamerát itt találod meg

Ha kicsit többre vágysz, már előrendelhető a 4K felbontású 70mai A800 utós kamera is

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás