A Xiaowei X5s szappanadagoló gyártója leginkább a kültéri és beltéri, vezeték nélküli kameráiról lehet sokaknak ismerős.

Most pedig újítottak egyet és két eszközt gyúrtak egybe, hogy egy fürdőszobai hőmérővel egybekötött szappanadagolót alkossanak. Még elemekre sem lesz szükségünk, hiszen a beépített akkumulátornak köszönhetően csak egyszerűen fel kell töltenünk, ha épp lemerülőben lenne.

Beépített tartálya 280 milliliteres kapacitással rendelkezik, a gyártói leírás szerint az 1500mAh-as akkumulátorral 230 habszappan nyomásra elegendő energia lapul benne. A LED kijelzőnek köszönhetően megjeleníti a szoba hőmérsékletét. A megjelenítő alatt található gomb segítségével pedig megmutatja az akkumulátor töltöttségét és ezzel a gombbal áramtalaníthatjuk az eszközt.

A Xiaowei X5s szappanadagoló 24$-ba, azaz 7400 forintba kerül

 

A többi automata szappanadagolót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás