Az olcsó Doogee S40 Pro strapamobilra valószínűleg nagy lesz az érdeklődés. A Banggood webáruház akciójában két Doogee modell is egyaránt 99$-ba kerül. Míg az egyik egy sok mindent kibíró, masszív külsővel rendelkezik, addig a másik modell igazi nagyvárosi készülék lett

Valószínűleg inkább tekinthető másodlagos mobiltelefonnak, ami munkába, túrázáshoz használ az ember. Aminek meg sem kottyan, ha horgászás közben alaposan elázunk, vagy túrázás közben vízbe, sárba esik.

Kivitelének köszönhetően sok helyen megállja a helyét a Doogee S40 Pro. A kijelzőke 5.45 colos, az IPS panel felbontása 1440 x 720 pixel. A 32.000 forintos készülék a CPU-t nézve a belépőszintet képviseli, ám memória és tárhely fronton más a helyzet. Így 4GB rendszermemóriát kapunk, a belső tárhely mérete 64GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek. A MediaTek Helio A25(MT6762D) processzor nyolc magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.8GHz-re képesek. Két SIM kártyát is használhatunk a telefonban vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Már Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakat használhatjuk

Nem csak az IP68 és IP69K minősítésnek, de a MIL-STD-810G katonai követelményeknek is megfelel a Doogee S40 Pro. A megerősített ház szinte mindennek ellenáll, a kijelzőt Gorilla Glass üveg védi. Az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 13+2 megapixeles kamera kapott helyet.

Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a Magyar nyelvű menü is. A telefont egy 4650mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 5V/2A töltőt mellékelnek. A Doogee S40 Pro mobiltelefont az EU Priority szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg 99.99$-ért (~32.000 forintért).

A Doogee S40 mobiltelefont itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Szintén csak 99$ a Doogee N30

 

A Doogee X95 szuper olcsó lett a maga 20.000 forint körüli árával és mi is kipróbálhattuk, mit is tud az Android 10 Go rendszert futtató telefon. Most eggyel emelték a tétet és a Doogee N30 4GB memóriát és 128GB háttértárat kapott, hogy ne legyünk tárhelyet szűkében.

A kijelzője 6.55 colos, az IPS panel felbontása 1600×720 pixel. Az előlapi kamera 8 megapixeles, ami nem a notch szigeten, hanem a kijelző bal felső részében kapott helyet. A MediaTek Helio Helio A25 (MT6762V/WD) 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. A 8 magos CPU maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB. Lehetőségünk van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig.

A telefon 2 nano SIM kártya mellett képes fogadni a microSD kártyát és támogatja a hazai 4G hálózatot is. Az új Bluetooth 5.0 kapcsolat került bele, ahogyan 2.4 és 5GHz WiFi is támogatott, a helymeghatározásért pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS felel. A hátlapra ujjlenyomat olvasó került, de ellátták arcfelismeréssel is, amit az Android 10 rendszerből választhatunk ki, amin természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is.

A hátlapi fő kamera 16 megapixeles, ami mellett 8, 2 és 2 megapixeles kamerákat találunk. A Doogee N30 akkumulátora 4650mAh kapacitással rendelkezik és USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel az EU szabványú adapterével. A Doogee N30 mobiltelefon 99$-ba (~32.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

A Doogee N30 mobiltelefont itt találod

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás