Jönnek a hideg esték, sok helyen lassan már beizzítják majd a fűtést, ha beköszönt az igazi ősz. Néhol viszont addig is jól jöhet vagy épp elegendő lenne egy elektromos radiátor, amire jó megoldást kínál most a Xiaomi 2200W teljesítményével.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_1.jpg

Külön jó hír, hogy nem csak a teljesítményt állíthatjuk egy kapcsolóval, hanem a kívánt hőmérsékletet is, amit a beépített termosztátnak köszönhetően azt a hőfokot tartja, amire beállítottuk.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w.jpg

A fűtőtest tetején található kiálló keretre még akár a ruháinkat is felakaszthatjuk a gyorsabb száradás érdekében. IPX4 védelemmel is ellátták, így a fröccsenő víz ellen is védett a XIAOMI Mijia Thermostat Version 2200W elektromos radiátor. 78 x 52.6 x 21.6 centiméteres méretekkel rendelkezik, amiben 74 darab alumínium lamellát úgy alakítottak ki, hogy a termelt hőt, a felszálló forró levegő elvet alkalmazva egy mini ventilációs folyamatot indítson be.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_3.jpg

A Xiaomi elektromos radiátor 149.99$-ért előrendelhető, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

Kedvezmény kód: BGAFF10OFF  

Szerencsére a Geekbuying európai raktárából is megrendelhető a Xiaomi elektromos radiátor, ami így áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk, méghozzá 139.99$-ért (~44000 forint)

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás