Az akciókamerák piacán egyeduralkodó GoPro mellett kevés gyártó rúghat labdába. Ezek közül talán egy sokak által ismert alternatíva létezik, az SJCAM, akik bemutatták legújabb SJCAM SJ10 Pro akciókamerájukat.

Kezdjük is mindjárt a legelején az ismerkedést, illetve hátulról, hiszen itt találjuk a 2.3 colos érintésérzékeny IPS kijelzőt. A technológiának köszönhetően remek betekintési szögekkel rendelkezik, az érintésérzékeny vezérlés pedig csak hab a tortán. Ezáltal úgy vezérelhetjük az akciókamerát, mint egy mobiltelefont.

Videókat maximálisan 4K felbontásban és akár 60fps mellett rögzíthetünk. A minőségi felvételekért egy hét lencsetagból álló optika felel, 1/2.3 inches Sony IMX377 szenzorral, amivel fotókat akár 12 megapixel felbontásban készíthetünk és akár 170 fokos látószöget is használhatunk a képek/videók készítésekor. A jelfeldolgozásért az Ambarella H22 S85 felel.

A vízhatlan külsőnek köszönhetően nincs szükségünk külön házra, 10 méteres mélységig bírja az SJCAM SJ10 Pro 4K akciókamera. Ellátták giroszkóppal és EIS elektromos képstabilizátorral is a remegésmentes felvételekért. A beépített mikrofonoknak köszönhetően sztereó hangsávot rögzíthetünk. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően akár live streamingre is használhatjuk.

Az 1.300mAh kapacitású akkumulátorral 100 perc 4K és 140 perc FullHD felvétel rögzíthető egy feltöltéssel. A megörökített pillanatokat maximum 128GB kapacitású memóriakártyára rögzíthetjük. Az SJCAM SJ10 Pro jóval olcsóbb, mint a GoPro, DJI akciókamerái, az előrendelői akcióban az első 10 vásárló 189.99$-os áron vásárolhatja meg a kamerát, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az SJCAM SJ10 Pro 4K akciókamerát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás