Már találkozhattatok a 70mai Midrive TP03 elektromos pumpájával, hiszen nem csak a jól ismert külföldi webáruházak vették fel kínálatukba. De úgy látszik idehaza is sikeres a termék, így pár hazai webáruházban is lehet vele találkozni, persze jóval magasabb áron.

Hasonló termékből a Xiaomi 5V 150PSI pumpája járt nálunk, amelynek különlegessége, hogy az akkumulátoros kivitelnek köszönhetően nincs szükségünk hozzá külön áramforrásra, ha az épp leeresztett kerékpár, roller, motor vagy épp autó kerekét kellene felfújni. Azért egy elektromos hálózatról üzemeltethető termék jóval nagyobb hatásfokkal rendelkezik és bármikor kéznél lehet, hiszen észrevétlenül elférhet az autó csomagtartójában. Így tettem én is, miután megrendeltem és kipróbáltam a 70mai pumpáját, így már bármikor nekem vagy másnak szükség lenne rá, nem kell elgurulni a legközelebbi benzinkútig, hanem otthon is egyszerűen felfújható az autó kereke.

70mai Midrive TP03 csomagjában minden fontosat megtalálunk. Bár igazából a csomagban csak maga a pumpa van és egy leírás. Az összes kiegészítőt maga a nagy fekete doboz rejti, hiszen minden kiegészítő, szelep fejek, kábel ügyesen el lettek benne rejtve, így mindent egy helyen találunk.

Méretre nem vészes, a 16.4 x 14.8 x 5.4 centiméteres mérete nem túl nagy. Az éjfekete, matt műanyag borítás oldalt apró lukakkal tagolt, ahonnan beszívja a levegőt, hogy a kompresszor továbbítsa azt a szelephez. A szivargyújtós vég 3.2 méter, míg a gumiborítású szeleppel ellátott vég 0.7 méter hosszú. Teljesen nem éri körbe az autót, így én az ablakot leengedve lógattam ki a kábelét és vittem a pumpát a kerekekhez.

Szemből nézve az LCD kijelzőt találjuk, ami alatt 4 gomb kapott helyet, amikkel beállítható az érték kijelzés KPa, Bar, Psi-ben mérve. A +/- jelzéseket azt hiszen nem kell magyaráznom, hiszen itt beállítható a kívánt érték egészen 11Bar-ig. Hátul egy ajtó alatt találjuk felfűzve a szivargyújtós véget, körben feltekerve a gumi fújó szárat, a fedél alatt pedig még találunk egy tűszelep toldót, egy fém szárat ha például focilabdát fújnánk fel és egy műanyag fejet matracokhoz.

Ha a szivargyújtós véget csatlakoztatjuk, a pumpa automatikusan bekapcsol. Rátekerve a szelepre azonnal kijelzi a kerékben található nyomást. A +/- gombokkal beállítható a kívánt érték majd jöhet a pumpálás. Egy kereket direkt leeresztettem, amíg csak képes volt kifújni magából a levegőt, így a nyomás 0.4 Bar-ra esett le. Beállítottam 2.1 Bar értékre és megnyomtam a gombot. A leírás szerint egy teljesen lapos kereket a kívánt nyomásra 5 perc alatt képes felfújni. Én nem engedtem le teljesen és “csak” 2.1 Bar-t állítottam be, így a kerék levegővel való telepumpálásához 3 perc 30 másodpercre volt szüksége. A kívánt érték elérésekor automatikusan lekapcsol, így utána sorra következhet a többi kerék. Ezzel a metódussal ugyan lassabban végzünk az autó 4 kerekének a felfújásával, mint a benzinjúton. Viszont nem lesz sosem olyan gondunk, hogy a túlságosan leeresztett téli gumi olyan lapos lenne, hogy nem tudunk vele elgurulni a kútig. A 70mai Midrive TP03 elektromos pumpája pedig mindig kéznél van, ha betesszük hátra a csomagtartóba. Így nem csak magunkon, hanem másokon is segíthetünk, ha épp egy leeresztett kerékkel találkoznánk.

A 70mai Midrive TP03 az első vásárlók most még olcsóbban juthatnak hozzá. A Banggood előrendelői akciójában 33.99$-ba kerül (~10.500 forint), ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A 70mai Midrive TP03 elektromos pumpát itt találod meg

A Xiaomi akkumulátoros verziója itt található

Kedvezmény kód: BGIILPP

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás