Új termékében szakítanak az eddig megszokott kialakítással és a BlitzWolf BW-FYE9 modell más inkább hasonlít egy fekete Apple fülhallgatóra, mint a gyártó korábbi modelljeire.

Jól áll a vérfrissítés a BlitzWolf BW-FYE9 fülhallgatójának, hiszen az új forma igazán letisztult külsővel ruházta fel. A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó vezeték nélküli fülhallgató 14.2 milliméteres driverekkel rendelkezik. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően pedig a minimalista stílus köszön vissza.

A száraz adatokat nézve, a Qualcomm QCC3020 chipnek köszönhetően támogatja a HSP, HFP, A2DP, AVRCP profilokat és APT, AAC támogatással is rendelkezik. Ezen kívül, a lehető legjobb minőségű telefonhívások érdekében CVC8.0+ DSP zajszűréssel is ellátták.

A tárolásra szolgáló tok, a fülhallgatók töltője is egyben. Ha behelyezzük őket, 1.5-2 óra alatt 6 órányi telefonhívásra vagy zenelejátszásra elegendő mennyiségű energiával láthatjuk el őket. Az USB Type-C porttal és akkumulátor kapacitás kijelzéssel ellátott tok 500mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amivel 5 alkalmammal tölthetők fel a fülhallgatók.

Az ergonomikus kialakítással rendelkező BlitzWolf BW-FYE9 érintésérzékeny felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően magáról a fülhallgatóról szabályozható a hangerő, megállíthatjuk/elindíthatjuk vagy válthatunk a zeneszámok között, esetleg fogadhatjuk a hívásainkat is a beépített mikrofonnak köszönhetően.

A legújabb dizájnnal rendelkező BlitzWolf BW-FYE9 a kedvezmény kódunkkal olcsóbban vásárolható meg az előrendelői akcióban, így 35.99$-ba, azaz körülbelül 11.000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-FYE9 fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWFYE9

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

2 hozzászólás

    • Közvetlenül a fülhallgatóról nem, mint ahogyan a legtöbb ilyen terméknél sem. Mobiltelefonon külön, erre képes lejátszóval állítható a balansz, hogy melyik oldal szóljon erősebben

Hozzászólás