A Xiaomi által ismerhettük meg a 70mai termékeket, amelynek új, 70mai A800 tagja már elmenti a GPS koordinátáinkat. Így kiszámolja a sebességünket és az útvonalunkat is visszanézhetjük a térképen.

A 70mai A800 autós kamerába most minden belekerült, amit eddig hiányoltunk, sőt még akár egy másodlagos hátsó kamerát is rendelhetünk hozzá, így nem csak az utat, de a mögöttünk lévő eseményeket is rögzíthetjük.

Kiegészítők nélkül, beépített GPS vevővel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kamera rögzíti a sebességünket és a megtett utat, amit a térkép szoftver segítségével visszanézhetünk majd. Újdonság a SONY IMX415 szenzor, amellyel már 4K felbontásban rögzíthetünk és 140 fokos látószöggel rendelkező videókat készíthetünk.

Az ADAS (Advanced Driver-Assistance System) vezetés közben segít a sávelhagyás és az ütközés elkerülését, amellyel elkerülhetjük a véletlen baleseteket. Természetesen megmaradt a parkoló mód is, így a 3 tengelyű gyorsulásmérőnek köszönhetően automatikusan elindítja a felvételt, ha gyújtás ráadása után azt érzékelné, hogy az autó megmozdul.

A loop recording felvételnek köszönhetően sosem fog betelni a memóriakártyánk, hiszen automatikusan felülírja a korábban rögzített fájlokat. Természetesen, ha hirtelen fékezés, baleset vagy erős irányváltozást érzékel, akkor azt a videófájlt védettként kezeli, így ezek nem kerülnek felülírásra. Beépített WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonunkról könnyedén vezérelhetjük és konfigurálhatjuk a kamerát, ha arra lenne szükség.

A 70mai A800 autós kamerához külön kiegészítőként belülre és kívülre is felszerelhető hátsó kamera is vásárolható. A 70mai A800 autós kamera a kedvezmény kóddal 89.63$-ba, azaz 27.500 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A 70mai A800 autós kamerát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHU959

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás