Szeptember 15-én mutatja be a Xiaomi, legújabb mobiltelefonját, ami a Xiaomi Redmi 9I nevet viseli.

Az új modell a weboldalon található információk szerint méretes akkumulátor kapacitással, nagy tárhellyel és nagy memóriával érkezik és a fotós képességekben sem fogunk csalódni (jelentsen ez bármit is). Annyit tudni lehet, hogy 4GB memória kerül a Redmi 9I modellbe.

Az biztos, hogy itt is egy csepp alakú szigetet kapunk majd a kijelző felső részén, megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is és a hátlap itt is a Redmi 9 modellnél ismert vízlepergető bevonatot kapja majd.

Aki nem szeretne várni az új jövevényre, hanem már most megvásárolná magának a belépőszintű Redmi 9A modellt, az most is megteheti. A 2GB/32GB-os modell 99.99$-ba, azaz 30.500 forintba kerül. Az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás