A BlitzWolf nem új szereplő a hangkeltők piacán, most a legújabb BlitzWolf BW-HA1 termékükkel jelentkeztek, ami egy bambusz házba zárt, vezeték nélküli hangszórót rejt.

A minimalista dizájnt követő BlitzWolf BW-HA1 bambusz borítást kapott. A 20W teljesítményre képes hangszóró megjelenését tekintve, inkább a retró vonalat követi. Ami egyáltalán nem baj, de a külsőn azért látható a modern kor ujjlenyomata.

A 28.5 x 9.1 x 13 centiméteres méretekkel rendelkező hangfal 1.3 kilogrammot nyom. Egy 2000mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták, amivel akár 5 órán át keresztül is hallgathatjuk róla a kedvenc muzsikáinkat.

Az előlapon találjuk meg a kezelőszerveket, aminek köszönhetően, ha a Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonunkat is összekapcsoljuk a hangszóróval, akkor közvetlenül innen is válthatunk a zenék között. Nem csak vezeték nélküli kapcsolat, de audió bemenet is került rá, így akár a PC-t is ráköthetjük. A visszajelző LED értesítést ad az akkumulátor töltöttségéről és a vezeték nélküli kapcsolatról. A kis pofás, bambusz borítású BlitzWolf BW-HA1 az előrendelői akcióban is használható kedvezmény kóddal 53.99$-ba (16.500 forintba) kerül az előrendelői akcióban, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-HA1 hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWHA1

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás