Az eddig ismeretlen CORN az olcsó okosórák piacát lovagolja meg, méghozzá úgy, hogy egyből egy AMOLED kijelzőt kapunk, ami eddig csak a drágább modellek privilégiuma volt.

A CORN WB05 órába épített 1.2 colos AMOLED panel hiába tűnik kicsinek a mostani órákhoz képest, felbontása mégsem elhanyagolható. Ennek köszönhetően a 390×390 pixeles kijelző pengeéles képet jelenít meg. Az AMOLED technológiának köszönhetően élénk színekkel teli, kontrasztos képet kapunk. Egyszerre két chip is helyet kapott benne, így a NRC52840 + BK3266 processzorok teljesítenek benne szolgálatot. Nem Android rendszert futtat, hanem egy saját OS-sel rendelkezik. Ennek és az energiatakarékos hardvereknek köszönhetően akár 30 napos használati idő is kihozható belőle.

IP67 védettségnek köszönhetően az sem okoz neki gondot, ha futás közben elkapna minket egy nyári zápor. A különböző sport módoknak köszönhetően számos aktivitást mérhetünk vele:

  • kültéri futás,
  • futópad,
  • séta,
  • kerékpározás,
  • túrázás,

Ezen kívül pedig természetesen mindent tud, amit egy okosórától elvárnánk. Ellátták alvásmonitorozással, lépésszámlálóval, kalória méréssel, pulzusméréssel, hívás és üzenet értesítéssel, kamera és zenevezérlő funkciót is kapott. Az órát, ami a GearBest webáruházban 39.99$-ba kerül, Android és iOS eszközökkel is használhatjuk.

A CORN WB05 órát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás