Az UMIDIGI A7 érdekes fecske. A paramétereit nézve jónak tűnik a 4GB memória, ami mellé 64GB tárhely párosul. A kijelző 6.49 colos, kamerából négyet is kapott, Android 10 rendszert futtat, az árát pedig alacsonyra, az előrendelői akcióban 31.000 forintra lőtték be.

UMIDIGI A7 mobiltelefon

 

A memória és tárhely páros a már említett 4GB/64GB, ami mellett lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig. Processzora a jól simert MediaTek Helio P20, ami számos készülékben helyet kapott már. Ez a CPU, ami összesen 8 maggal rendelkezik, maximális órajele pedig 2.3GHz.

Az UMIDIGI A7 egy 6.49 colos, 1560 x 720 pixeles felbontású kijelzőt kapott, ami felett helyezkedik el egy 16 megapixeles felbontással rendelkező Samsung S5K3P3 típusú szelfi kamera. A hátlapon négy kamerát kapunk, amik 16+8+5+5 megapixeles felbontással rendelkeznek. Így kapunk egy normál, egy nagylátószögű, egy makró és egy mélységélességgel ellátott képek készítéséhez való optikát is. Videókat maximálisan 1080p felbontással, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetünk.

A telefon akkumulátora 4150mAh kapacitással rendelkezik, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A mellékelt adapter európai szabványú csatlakozóval rendelkezik, teljesítménye 10W. A készülék természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot, hiszen B20-as modemmel is rendelkezik. Az Android 10 rendszerben megtalálható a magyar nyelvű menü is. GPS/Glonass műholdtámogatást, Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott.

Az árára egyáltalán nem lehet panaszunk, hiszen 86.99$-ba kerül a Banggood webáruház előrendelői akciójában, ami körülbelül 31.000 forintnak felel meg. Ezért az árért egy friss rendszerrel ellátott, de szerencsére az alacsony ára ellenére nem a belépőszint alján lévő modellt kapunk. A Banggood webáruházból az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az UMIDIGI A7 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás