A LyRay Mini akkumulátoros porszívó kicsi, simán bedobhatom az autó kesztyűtartójába, így amikor szükség van rá, bármikor bevethető.

Persze nem csak az autóban, de a konyhában vagy az irodában is munkára fogható. Az akkumulátorát USB portról tölthetjük fel, az 5300Pa szívóerőnek pedig elegendőnek kell lennie a kisebb dolgok felszippantásához.

 

LyRay Mini akkumulátoros porszívó – Kicsomagolás

 

Az egyszerű fehér doboz belsejében több kiegészítő is lapul. Találunk egy hosszabb, lapos csövet, egy kefe végűt és egy kicsit henger alakút is. A töltésre szolgáló kábel mellé még egy tároló szütyőt is mellékeltek. Így, amig nem használjuk a porszívót, addig ebben tárolhatjuk, óvhatjuk a karcoktól. Miután belegondoltam, ez kiváltképp jól jön akkor, ha az autóban tartanánk a porszívót.

A porszívó tényleg kicsi, hiszen a 18.4 centiméteres magassága valóban nem mondható túlságosan nagynak. A henger alakú formán található végeket teljesen azonosra faragták. Ugyanolyan lapos kivezetés van a kifújt levegőnek, mint a szívócsőnek. Oldalt csak egy be/ki kapcsoló gombot és egy visszajelző ledet találunk. A szürke ház alsó részét elforgatva vehetjük le a porszívó alját, ahol a portartálya és a kivehető HEPA filter található.

 

LyRay Mini akkumulátoros porszívó – A nagy próba

 

Először is feltettem a töltőre a mini porszívót, majd utána kezdtem el próbálgatni, hogy mire képes. Mi az a terület, ahol használatba véve megállja a helyét? A lakásban a kisebb pormacskákkal, porral, apró méretű papírdarabokkal gond nélkül megbirkózik. A sörtékkel teli fej nagyon jól jön, ha a billentyűzetem vagy a laptopom klaviatúráját szeretném kitisztítani. A TV hátsó szellőzőjénél is jól használható, illetve olyan kis helyeken is, ahol nem férnénk el egy sima porszívóval. A konyhában a morzsákat is szépen pusztítja, így jöhetett az autós teszt.

A szőnyegen található növénydarabokat, port felszívja. De a kisebb kavicsokkal nem tud mit kezdeni, így ebben az esetben marad a szőnyeg kirázása. Az autó beltérben jól jön a pohártartó és a kisebb rekeszek kitakarításához. Bár, ha úgy veszem, ezt akár egy ronggyal is át tudnám törölni, ehhez lehet nem vennék igénybe egy porszívót. Abban az esetben jön jól, ha a szőnyegen, üléseken sok a por, mert azt hiába törölgetnénk egy ronggyal, semmit sem érnénk vele. Ebben a helyzetben valóban van létjogosultsága a LyRay Mininek, de az 5300Pa szívóerő sajnos nem túl erős ahhoz, hogy a legfontosabbat, az autó szőnyegét maradéktalanul kitakarítsuk vele.

A 2x2200mAh kapacitású akkumulátort 2 óra alatt tölthetjük fel és így 30 percen keresztül használhatjuk. Előnye, hogy elég hozzá egy USB port, így akár az autóból is feltölthetjük. Az autó kitakarításához kevés a teljesítménye, de aki a háztartásba, irodai környezetbe keres egy hasonló mini porszívót, azoknak jól jöhet a Lyray Mini. 27.99$-ba, azaz 8400 forintba kerül, ami nem mondható soknak egy kisméretű, USB-ről tölthető porszívó esetében.

A LyRay Mini akkumulátoros porszívót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás